Szerintetek egyedül nem ciki el menni sétálni? Most menjek vagy inkább maradjak?
Figyelt kérdés
21F2020. ápr. 19. 16:07
11/14 anonim válasza:
Dehogy ciki, én is és rajtam kívül még sokan mások is elmennek sétálni egyedül. Sőt képzeld mondok neked olyat, ami még ettől is sokkal cikibb. Volt már párszor, hogy egyedül mentem moziba. (másokat nem érdekelt a film, én meg akartam nézni és mehetnékem volt)
Mikor valahova menned kell az is ciki, hogy egyedül indulsz el?
12/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Viszont ne forgalmas helyre menj, inkább természetbe vagy olyan helyre ahol kevesen vannak. Ha teheted akkor menj kora reggel vagy este. És tartsd a 1,5-2 méter távolságot az emberektől.
13/14 anonim válasza:
8. De csak azért mert vírus van és nem lehet sok mindent csinálni. Ezért benézek ide, megnézem mi csinálnak a lúzerek 😂
14/14 Vikica Bernadett válasza:
Hát ez jó kérdés:D Nyugodtan menj ki sétálni egyedül ez abszolút nem ciki. Ha szét nézzél az utcán nem egy embert látsz aki egyedül sétál :D Nem szégyen hogy ha egyedül sétálsz legalább mozogsz és elfoglalod magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!