Szerintetek "ciki" egyedül elmenni egy nagyszabású koncertre?
Szerinted a hatalmas tömegben ki figyelgeti a másikat?
Egyébként mostanában ez a "ciki ez" "ciki az" valami divattá vált vagy nem is értem, mintha folyamatosan azt lesnék sokan: mit gondol a másik. Nagyvárosban pláne nincs akkora érdeklődés mert felületes ismeretség van.
Egy Five Finger Death Punch koncert, ami most februárban lesz Pesten, első alkalom, de szerintem az utolsó is (ne így legyen azért!). Mikor legelőször, letakarva kitették a 2020-as eu-i turné helyszíneit már ott láttam, hogy Budapest is közte van. Mivel egyik kedvenc bandám elhatároztam, hogy mindenáron ott leszek a koncertjükön, de csak egyedül tudok menni, mert a baráti köröm nem rajong értük. Én sem érzem cikinek, mert a mellettem álló nem engem fog figyelni, úgyis elfelejt egy hét után. Csak mikor mondom, hogy egyedül megyek a koncertre mindig mondják, hogy nem érzem e magam furán ettől. Nem érzem annak, ha járni se tudnék akkor is elmennék.
Csak kíváncsi voltam ki mit gondol,azért kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!