Szerintetek "ciki" egyedül elmenni egy nagyszabású koncertre?
2017-ben lemaradtam a budapesti Green Day koncertről, mert se az anyagi helyzetem, se az időbeosztásom miatt nem engedhettem meg magamnak, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy egész hátralévő életemben bánni fogom, mert lehet, hogy már soha többet nem fognak fellépni nálunk. Vagy ha mégis, akkor majd talán újabb 12 év múlva, 60 évesen, amikor már bőven túl lesznek a fénykorukon.
Ha a közeljövőben netán ismét Magyarországra látogatnának, és egy újabb kihagyhatatlan lehetőség hullana az ölembe, szerinted érdekelne engem, hogy egyedül mennék -e, vagy sem??? Hát a nagy francokat!
Magyar zenekarok terén megtehetem, hogy pár koncertet ki-kihagyok, mert úgyis kvázi kéthavonta van mindenkinek egy-egy budapesti koncertje, de a külföldi bandáknál, nincs meg ez a luxus. Ha idelátogatnak hozzánk, meg kell ragadni az alkalmat, mert lehet, hogy már nem lesz több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!