Mit érzel mostanában?
29# Leginkább ezen csak saját magad tudsz változtatni,te tudod színesebbé tenni a szürke hétköznapokat nem könnyű feladat de nem is lehetetlen.
Sok minden hiányzik most az embereknek de ki kell bírni, le kell foglalni magadat,ha csak vár az ember a csodára akkor még nagyon sokáig ugyanott lesz,tegyél valamit magadért hiszen mindenki csak saját maga tud tenni a boldogságáért.
Nem kell minden apró dologot figyelembe venni.
Nincs ezzel semmi baj,mi emberek különbözőek vagyunk.
Tarts ki,hamarosan mind jobb ész szebb lesz csak tegyél érte.
31# Nem tartanak fegyvert a fejedhez,semmi sem kötelező,ha nem érdekel a téma úgy mint engem sem ne hallgass ilyeneket.
Tarts ki hamarosan minden vissza fog állni.
30-as vagyok.
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :) Így virtuálisan is nagyon jól esett!
Vegyesek az érzelmeim.
Olykor boldog vagyok, amiért rájöttem, hogy mik az egyedülállóság előnyei, beláttam, hogy sokkal jobb egyedül, mint egy rossz ember mellet (amire más túl sok példa volt életem során).
Hálásnak érzem magam, amiért ilyen barátokkal rendelkezem, akikre mindig számíthatok, akikkel mindig mindent meg tudunk beszélni, sosem hagyjuk egymást cserben.
Ugyanakkor sokszor bepánikolok a koronavírusos helyzet miatt, amitől a mellkasom is fáj. A legrosszabb az egészben, hogy ki tudja mikor és milyen végkimenetellel lesz vége.
35# Semmiség.
Ennem nagyon örülök 🙂
36# Nem vagy egyedül.
Na látod mindenből lehet tanulni.
Ezt nagyon jó hallani,szerencsés vagy ebben a helyzetben.
Eddig is voltak vírusok és ezután is lesznek sajnos,ezzel nem tudunk mit tenni,egyedül szerintem az a legfontosabb hogy próbáljunk meg egészségesen élni,mozogni,enni stb..
Ezzel el tudjuk kerülni a vírusokat ha nem is mindegyiket de könnyebben le tudj győzni az egészséges szervezet ezeket mint a beteg.
Hogy az életem és a hangulatom egy hullámvasút. Egyszer úgy érzem minden jól megy, boldog vagyok, reményeim vannak a jövőhöz. Majd máskor leírhatatlan melankóliát tapasztalok, nincs kedvem semmihez, élni sem szeretnék, nem érzem, hogy bárminek értelme lenne az életemben. Nem is értem miért csinálom még tovább.
De mindkét állapotban hiányzik a barátom. Úgy érzem mellette lehetek igazán nyugodt és boldog ebben az életben.
39#
Ezel nem vagy egyedül.
Velemi is előfordul az ilyen,de mindig tudni kell felálni.
Egyedül is tudni kell boldognak lenni,ezt ne feledd el soha sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!