Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit érzel mostanában?

Mit érzel mostanában?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 19. 14:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Az eldö az kicsit régebbi tipus

Az utolsot majd egyszer bàtorkodom :)

2020. ápr. 19. 16:36
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

20 igen szèp tud lenni

Nekem vmi kisebb adrenalintöltes hianyozna csak. Vagy pezsgés. Vagy ilyesmi. Allitolag minden rajtunk mulik. Csak epp nem tehet meg az ember csak ugy random bármit. Ezt az ellentmondast probalgatnam valahogy feloldani mert kb igy azt is tudom elöre 2 3 hét mulva is mit fogok csinalni es örjitö igy :D

2020. ápr. 19. 16:40
 23/45 A kérdező kommentje:

21# Semmi gond,van sok régebbi film is ami nagyon jó.

Egyszer minden félelmet le kell győzni. 😉

2020. ápr. 19. 17:45
 24/45 A kérdező kommentje:

22# Örülök hogy ezt te is így látod.

Szerintem még vannak egy páran akik ezt érzik.

Ebben van igazság,tényleg nagyon sok dolog rajtunk múlik.

Bármit tényleg nem lehet megtenni,de aki törekszik valamire azt előbb vagy utóbb el fogja tudni érni,ebben biztos vagyok.

Sok sikert hozzá,sosem szabad feladni a dolgokat.

2020. ápr. 19. 17:52
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Ürességet, motiválatlanságot. Amióta beütött ez a járvány csak még inkább magamba fordultam.
2020. ápr. 19. 18:08
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Magányt, fájdalmat, tehetetlenséget
2020. ápr. 19. 18:35
 27/45 A kérdező kommentje:

25# Tarts ki,nem tart örökké,most van időd kitalálni mit is akarsz valójában az élettől?

Ha esetleg nem ismered magadat eléggé végezz önismeretet,ha esetleg nem vagy toppon anyagilag nézd meg ezt a videót és ajánlom a csatornát is [link]

először engem sem érdekel annyira.

Vannak különböző könyvek amiket érdemes elolvasni például Akaraterő stb..

Csinálj valami olyat amit szeretsz,ha van rá lehetőséged menj el sétálni ez is tud segíteni.

Nem érdemes szomorkodni,jön a nyár végre.

2020. ápr. 19. 18:40
 28/45 A kérdező kommentje:
26# Ugyan azt tudom javasolni mint a 25-nek,néha egyedül is boldognak kell tudni lenni ha ez sikerül akkor sikeresen ki tudsz alakítani kapcsolatokat.
2020. ápr. 19. 18:42
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Iszonyú nagy fájdalmakat.

Egyfelől fáj a felismerés, hogy nem változott az életem a karantén alatt, az alap életem is ugyanilyen szürke.

Másfelől ezt erősíti az is, hogy az emberek körülöttem beszélik (pl meetingeken vagy online kávézások alkalmából), hogy ez hiányzik, az hiányzik.

Nos nekem semmi se hiányzik

2020. ápr. 19. 18:45
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy szeretnék egy ölelést :/
2020. ápr. 19. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!