Milyen új elfoglaltságot találtál ki magadnak mostanában?
24 N vagyok
párommal most költözünk össze 1 éve, otthon a családom sose engedte,hogy süssek
karantén ideje alatt,van időm sütni próbálkozok,eddig nem olyan rossz,de van mit még csiszolni
Szóval én sütők( sütemény)
Elkezdtem megtanulni sminkelni most kezdett el érdekelni, unalomuzes ellen
anyukám nem engedte 18 éves koromig,mert szerinte csak elcsúnyitom magam ezekkel és 36 évesen úgy fogok kinézni mint egy 50 éves és folyton mindig az unokahugával érvel,hogy nézzem meg xy-t milyen csúnya lett ..
Hozzá teszem kb csak szempillaspirál, szemhéjtust és rúzst használok,nekem ennyi elég
Van egy kiskutyánk aki 10 hónapos,vele játszok, trükköket tanítunk neki
Szerencsére abban a helyzetben vagyunk,hogy kertes házunk van így sokszor lemegyünk, elővettük a kerti bútorokat,kicsit berendezkedtünk
Lent a kertben tollasozunk,frizbi,labda játékok, olvasás, élvezzük az időt,napozunk
Még a kismedencét is hátra vittük a kertbe
Mellette sütőgetünk grillezünk,jó kis bogrács gulyást csináltunk,kis piknik féle hangulat van itt
Egyik nap felállítottuk a sátrat, matrac, hálózsák,kint néztük a csillagokat,hallkan szólt a zene,kint is aludtunk
Szoktuk játszani lol,wow,...
Animéket nézzünk, filmek, sorozatok
Különleges ételeket készítünk pl ázsiai kaja,sushi..
Youtube diy videókat nézek,lakásban van pár cuki dísz
Elkezdtem lépésről lépésre tanulj meg rajzolni
#1 vagyok
Horgolás,varrás, kötögetés
Jártam műköröm tanfolyamra,rendeltem cuccokat hozzá,most itthon gyakorlok a párommon és magamon
Hát ha én valami kis lukban élnék, akkor valami online tanfolyam után néznék. Meg kiolvasnám az összes könyvem.
De mivel vidéki kertes házban élek, nincs az a hosszúságú karantén, hogy elunjam itthon az életem. MOst a kertészkedés az első....
@3 Lehet így is fogalmazni, én meg egy vidéki kertes házban kötném fel magam az unalomtól nagyjából 22 óra után. Attól nem lesz valami kevésbé unalmas, hogy enni kell adni az állatoknak, meg foglalkozni kell a kerttel, csak több a kötelesség meg az olyan munka, amit a hátam közepére nem kívánok.
A kérdésre válaszolva: nagyot nem újítottam, plusz dolgozom úgy, mint eddig. Az olvasás erősen megugrott, napi 100-200 oldal közöttre, de volt olyan nap, amikor egyben végigolvastam egy 700 oldalas Franzen-regényt. Szereztem egy konzolt, az is elvisz napi 1-2 órát, plusz filmezés, haverokkal és családdal videokonferenciák meg napi 7-8 km futás.
#1 vagyok még mindig
Eszembe jutott még ez is,
Felmentünk a padlásra megtaláltuk a super64 Mario, nintendozunk is
Én brutál nagytakarítást csináltam, kidobtam rengeteg felesleges dolgot és kicsit át is rendeztem a nappalit. Egy nap elment azzal, hogy átültettem a szobanövenyelet és elkezdtem összeírtam, hogy mit kell majd beszerezzek paradicsomtermesztéshez.
Heti 3x sportolok. Elég sok sorozatot néztem eddig.
Plusz rengeteget tanulok. Keress valamit ami érdekel és kezdj el tanulni róla, az sosem felesleges.
Én dolgozom (home office) és estin egyetemre járok, így félig-meddig releváns a válaszom, mert van, amikor meghalni sincs időm még így se.
De unatkozni képtelen vagyok.
Először is a 6 óra valahány perc helyett 8 óra valahány percet ír az ébresztőórám hétköznaponta, amikor lefekszem.
Tornázom,futok. Ha az elsőre nincs gyakorlat-ötletetek, rengeteg videó van a neten!
Minden évben volt pár palánta paradicsomom, de idén magról nevelem. Nevelek egy kis snidling-utánpótlást is.
Míg nem indult be a távoktatás, rengeteget felnőtt színezőztem.
Első amúgy hatalmas, grat a tartalmas időtöltéshez!
Köszi
Mindenből megpróbáljuk kihozni a legjobbat
Hát ilyenkor előkerül az is ami évekig csak állt valahol
Hozzájárul ez a sok minden ahhoz, hogy kertes házban vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!