Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti a masszírozás során szoktat...

Ti a masszírozás során szoktatok nyögdécselni, "dorombolni" a jól eső érzéstől, vagy nem adtok ennek hangot és csendben tűritek végig?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, kérlek :)

2020. ápr. 18. 22:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Hát nem tudom, én masszőrnél inkább szrom össze magam a fájdalomtól, de semmi jó érzés nincs benne :D
2021. máj. 4. 11:41
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Nekem a masszázs inkább fájdalmas. Soha nem élveztem, úgyhogy, ha hangot adok ki közben, az csakis fájdalom és nemtetszés.
2023. febr. 13. 01:20
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
#12, milyen masszázsra jársz? Nekem a thai igen, fájdalmas volt, de utána teljesen más ember lettem. A svédet is kipróbáltam, az nagyon jól esett és azután is teljesen megújulva érzem magam.
2023. febr. 14. 13:03
 14/18 anonim ***** válasza:
36%
Mi a barátommal fél-1 órákat masszírozzuk egymást, ha együtt vagyunk és mindketten nyögünk, sóhajtozunk tőle. Azt mondja, az egyik legjobb érzés és én is felizgulok attól, hogy látom mennyire élvezi. Mikor ő csinálja nekem, az is csodás, élvezhető, főleg, ha a fenekemmel foglalkozik, végigviszi ujjait a csípőmön, hasam alján meg, ha puszilgat sok helyen, főleg a nyakam hátulján🥵
2023. ápr. 7. 11:25
 15/18 anonim ***** válasza:
74%

14.

...és ennek mi köze a masszázshoz??!

2023. ápr. 7. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk a masszázs része, hogy puszilgatjuk és simogatjuk egymást és mivel mások is írták, hogy felizgulnak attól, ha a párjuk ezt csinálja, gondoltam nem baj, ha leírom, hogy mi is így vagyunk vele.
2023. ápr. 7. 22:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak elaludni..
2023. aug. 20. 22:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mert nem szetetnék perverznek tűnni a masszőr előtt.
ápr. 11. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!