Ti a masszírozás során szoktatok nyögdécselni, "dorombolni" a jól eső érzéstől, vagy nem adtok ennek hangot és csendben tűritek végig?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, kérlek :)2020. ápr. 18. 22:32
2/18 anonim válasza:
Ha a párom csinálja, akkor igen. Profi, fizetős masszőrnél soha, akármilyen nemű is.
3/18 anonim válasza:
Pontosan ugyanúgy, ahogyan a kettes válaszoló írja.
4/18 anonim válasza:
Ha ge cire fáj vagy valami akkor felszisszenek. De nem nyögdécselek, mert az nekem nem relax.
6/18 anonim válasza:
Attól függ, milyen viszonyban vagyok a masszőrrel. Igyekszem olyant választani, akinél ezt is megtehetem, és nem érti félre.
7/18 anonim válasza:
Nem, a masszőr nem a párom vagy ilyesmi. 25/F
8/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, ezt a kérdésd dobd oda szex kategoriába xD
9/18 anonim válasza:
csak a párom szokott masszírozni, és igen...annyira jól csinálja, jobb mint a szex néha xD
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!