Egy nő, miért nem szereti a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Mikor ismerkedtem társkereső oldalakon és cseteltem is időnként , mert így próbáltam megtalálni a nagy őt , ám sok érdekes nővel volt szó váltásom , amiben voltak meglepetések , kudarcok és szimpátiák egyaránt . Egyik ismerkedésem alkalmával viszont egy olyan nővel beszélgettem , akinek feltettem azt a kérdést , hogy szeretne -e majd a jövőben gyermeket ? Ere azt felelte , hogy hallani sem akar gyermekről , utálja , ki nem állhatja őket és ha meglát egyet is az utcán , vagy bárhol , meg tudná fojtani őket egy kanál vízben és úgy tekint rájuk , mint egy ronda féregre !!! Nem meglepő volt számomra ez a reakció , hanem egyenesen ijesztő ! Nem értem , mi lehet a baj az ilyen nővel ???2020. ápr. 18. 01:06
21/24 anonim válasza:
Én is utálom a kölköket,pedig lassan 40 leszek,nő vagyok és van férjem.Ha megfigyeled,azok a nők akik rajonganak értük,szinte kivétel nélkül mind agybajosak... Azt még én is megértem,ha valaki szereti a sajátját(miért is ne szeretné?),de aki minden útjába kerülő kölyköt imád,nyilván defektes.Szerintem.
22/24 A kérdező kommentje:
Látom , összességében bűnösnek lettem ki kiáltva ! Igen , nem vagyok bűntelen és nem tartottam helyesnek , hogy 3- hónap után lett gyermekünk párommal , nyilván az én hibám is ! De akkor úgy döntöttünk , hogy nem vetessük el , megtartjuk és majd felneveljük ! Lehet , hogy ezért is bűnösek vagyunk . A gyermek gondozása , ellátása pedig örök életben , elsősorban a nő dolga volt és ez így helyes , akinek ez teher , az ne is vállaljon egy gyermeket se !
2020. ápr. 19. 11:44
23/24 anonim válasza:
Kérdező, ha a minimális kritikát se bírod, ne ide írj ki kérdést.
24/24 anonim válasza:
Azzal nincs baj ha valaki nem akar gyereket, nem kedveli öket. De a féreg jelző meg a megfojtanám őket komoly retardáltságról arulkodik, és orvosilag kezelendő. Egy ember iránt sem egészséges ilyet érezni mindegy hány éves, ha nem is ismered meg pláne.
Bár en attól is hülyét kapok mikor azzal jönnek hogy nem minden nö életcélja szülni. Mert miért bakker, aki szül annak már csak az lehet az életcélja? Nemtudom de átlag nőnek a gyereke az élete része, nem a fő célja. Ez mellett meg még dolgozik, feleségként is "funkcionál" van hobbija amivel szivesen tölt időt vannak barátai.
Csak ugye divat lett beszólni annak is aki akar gyereket, meg annak is aki nem. Ahelyett hogy mindenki foglalkozna a maga életével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!