Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nő, miért nem szereti a...

Egy nő, miért nem szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Mikor ismerkedtem társkereső oldalakon és cseteltem is időnként , mert így próbáltam megtalálni a nagy őt , ám sok érdekes nővel volt szó váltásom , amiben voltak meglepetések , kudarcok és szimpátiák egyaránt . Egyik ismerkedésem alkalmával viszont egy olyan nővel beszélgettem , akinek feltettem azt a kérdést , hogy szeretne -e majd a jövőben gyermeket ? Ere azt felelte , hogy hallani sem akar gyermekről , utálja , ki nem állhatja őket és ha meglát egyet is az utcán , vagy bárhol , meg tudná fojtani őket egy kanál vízben és úgy tekint rájuk , mint egy ronda féregre !!! Nem meglepő volt számomra ez a reakció , hanem egyenesen ijesztő ! Nem értem , mi lehet a baj az ilyen nővel ???
2020. ápr. 18. 01:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem tök normális nő és férfi részéről is, ha nem szereti a gyerekeket. Nem mindenki ugyanúgy tervezi az életét, van, aki másban találja meg a kiteljesedést. Inkább az a beteges, ha annyira gyűlöli őket, hogy nem képes lezárni a témát annyival, hogy nem szeretne saját gyereket, mert nem kedveli őket, hanem sorolja, hogy hogyan kínozná és irtaná ki őket, ha tehetné. Ha ennyire erős érzelmi reakciót vált ki valakiből egy téma, akkor ott biztos, hogy egyéb problémák is vannak, nem csak sima preferenciáról beszélünk.

Én pl nem szeretem a fagyit, de attól még nem szoktam őrjöngeni, ha valaki mellettem fagyit eszik, nem tartom hülyének azokat, akik szeretik és nem érzek vágyat arra, hogy felgyújtsam a fagyizókat és a cukrászdákat :D

2020. ápr. 18. 11:19
 12/24 Metionin ***** válasza:
100%
Az tök okés szerintem, ha egy ember (tökmindegy hogy nő vagy férfi) nem szereti a gyerekeket és nem akar. Én se akarok, sose akartam életemben, a hideg kiráz még a gondolatra is. Egyszerűen nem bírom elviselni a hangjukat, a jelenlétüket, nem vagyok hajlandó gyerekkel foglalkozni. Ha csak úgy ott van egy gyerek a közelemben (pl. boltban) és nem inzultál, akkor teljesen hidegen hagy. Nem találom őket se szépnek, se aranyosnak, azt meg végképp nem értem, hogy miért kellene pozitívan hozzáállnom egy vadidegenhez, csak azért mert még nem érte el az x éves kort. Egy idegen felnőtt vagy tini se érdekel, akkor miért kellene bármilyen érzelmet vagy ösztönt vagy akármit éreznem egy idegen gyerek iránt? Viszont ennek a fordítottja is megvan, ha nem érzek iránta semmit, akkor nem is utálom, csak simán elkerülöm fizikailag is, meg alapból a tényt hogy gyerek legyen a közelemben ha nem muszáj. Aki viszont egy teljesen random gyerekre ránéz és azt érzi hogy meg kéne ölni, na ott lehet hogy van egyéb baj is. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy valójában nem lenne ennyire agresszív, csak már annyit basztatták a gyerek témával, hogy így reagált. Volt már hogy rólam se szálltak le amíg nem jelentettem ki valami durvát. Lehet hogy csak nyomatékosítani akarta ezzel a kijelentéssel azt a nem-et, amire mások a tipikus bárgyú mosollyal kísért "jaj majd meglátod hogy idővel te is akarsz majd"-dal reagálnak.
2020. ápr. 18. 12:31
 13/24 A kérdező kommentje:
Végül is nekem sincsen bajom azokkal az emberekkel , akik nem gyermek pártiak . Én sem érzem azt magamról , hogy jó apa vagyok , legalább is nem tökéletes ! Igazán nem szoktak kedvelni a gyermekek , mert az óvónőkkel beszélve , azt javasolták nekem , hogy alacsonyodjak le az ő szintjükre , akkor jobban meg fognak kedvelni , de valahogy ez nekem nem megy , pedig próbáltam . Vannak szülők , akiknek szinte veleszületett képességük , hogy bármely gyermekkel , rögtön megtalálja a közös hangot és már is kedvelik őket a gyermekek . Ugye az én történetemben is az volt számomra csak a rémisztő , ahogyan előadta az illető nő és amilyen jelzőket használt ehhez ! Én sem szeretem a neveletlen , rossz gyermekeket , mert idegesítenek egy idő után ,, de mikor megnyugszom , érzem , hogy szeretem őket és fontosak számomra . És igen , nagyon sok gond tud lenni egy gyerekkel és óriási felelősséggel jár együtt és szomorúsággal is , ha a későbbiekben esetleg nem lesz , vagy nem lehet sikeres , vagy látja az ember , hogy gyermeke szenved ! De ugyanakkor tudnak hatalmas örömöt is okozni ! Én annak a híve vagyok , hogy az a normális , ha egy házaspárnak , gyermeke születik !
2020. ápr. 18. 14:03
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Aztán meg lelépsz, mert unod a kakis pelusokat meg az éjszakai bőgést, és fizeted a 40 ezres gyerektartást a két gyerekre :D Annyi ilyet látok a környezetemben, de még a volt munkahelyemen is állandóan ezzel szembesültem, mert családtámogatással foglalkoztam. Otthagyott feleségek, otthagyott gyerekek a háta mögött, de már jön az újabb poronty az újabb nőtől (palimadartol?). A volt asszony meg kínlódik egyedül, egy fizetésből a gyerekkel, persze ő már sok esetben a kutyának nem kell. És ez megy tömegével, alig van ellenpélda. Most erre nem mondom, hogy a gyerekek férgek meg stb, de én is furcsállom, aki gyereket mer vállalni. Na, olyan férfi meg, aki társkeresőn már egyből azért nézi a vadidegen nőt, mert neki attól gyerek kell, az katasztrófa. Ennél sokkal komolyabb kérdés a gyerekvállalás.
2020. ápr. 18. 14:15
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

#9 Hahh, mert tiéd az igazság. Én egy konzervatív ember vagyok, ennek ellenére még mindig hidegen hagynak vadidegen kölkök. Kivéve ha visítanak,akkor kifejezetten zavarnak.

A sajátjaimat szeretni fogom, csak úgy mint a hozzám közelállókét.

2020. ápr. 18. 14:26
 16/24 A kérdező kommentje:
Mint említettem , nem vagyok egy minta apa és ki tudja , lehet , meg sem érdemlem , hogy apa legyek , nem tudom ! Azt is bevallom , hogy jóval kevesebbet vagyok együtt a gyerekeimmel , mint párom . És igen , párom teszi tisztába őket , ő van fent velük éjszaka és még sorolhatnám . Tehát igazán őrá hárul a legnagyobb teher . Ami azt illeti , sajnos az én ismeretségi köreimben is van jó néhány eset , amiről tudok , hogy elváltak a szülők a feleség egyedül maradt a gyermekekkel , viszont a férj meg kis híján , hajléktalan lett ! Nos az egyik esetben a férj pont kollégám a feleség meg régi jó barátom . Ők majdnem mindketten hajléktalanokká váltak , mert a gyermekeket a nagyszülőnél helyezték el , végül maguk a szülők , ideiglenes albérletekben húzták meg magukat . Itt természetesen a bank vitte az egész házat s minden értéküket és még így is maradt bőven pár millió adósságuk ! Viszont a lényeg , hogy itt is a férj lépett félre először , igaz ittas állapotban , de ez nem mentség ! Ja és az a 40 ezres , havi gyermektartás is él. De tudok olyant is , nem egyet , hogy a nő hagyta el a férfit és teljesen mindegy is , hogy miért a lényeg , hogy a nő lemondott a gyermekeiről és a férfi nevelte őket ! Tehát a válás , mindenkinek rossz , de talán főleg a gyerekeknek ! Azzal viszont nem tudok teljesen egyetérteni , hogy én azért keresgéltem a társkeresőn nőt magamnak , hogy egyből gyermeket szüljön nekem ! Nagyon sok ideig , évekig keresgéltem ott és az a tapasztalatom , hogy bizony a legtöbb nő a társkeresőn , olyan férfit keres , aki intelligens , művelt , kulturált ,nem árt ha felsőfokú végzettséggel rendelkezik sportol , fiatalos , jó megjelenésű , vidám , humoros természetű , aki ha kell a házi munkából s gyermeknevelésből is ki veszi a részét fele - fele arányban , lehetőleg minimum legyen egy lakása , autóval s olyan munkahellyel , amellyel annyit keres , hogy a leendő családját biztonságosan el tudja tartani és mind ez mellett , kellő szabadidővel rendelkezzen ! Nos én sajnos ezeknek a feltételeknek nem feleltem meg , igaz sokszor elég volt , ha csak 2-3 feltétel hiányzott a felsoroltak közül ! A másik , amit tapasztaltam , hogy bizony a 30 -40 év közötti nők többsége , nagyon gyorsan meg akarja találni a nagy őt ! Ilyen volt a párom is , többek között ! Ők nagyon válogatnak , mert biztosra akarnak menni és ha úgy látják , hogy megvan a számításuk , akkor gyors ütemben terveznek a továbbiakban , már akik szeretnének gyermeket ! Így történt nálunk is , már 3-hónap ismeretség után , jött a gyerek ! És visszatérve a társkereső oldalak lehetőségéhez , nem szabad leírni , mert nekem sokkal jobban tetszett ez a megoldás , minthogy elmenjek egy buliba és ott szólítsak le nőket , ráadásul a hangos zene miatt az ember a saját szavát nem érti . Nekem szimpatikusabb megoldásnak tűnt , ez a fajta ismerkedés . Igaz , nem mentegetőzni akarok , de munkám miatt sem volt nagyon lehetőségem eljutni olyan helyekre , ahol ismerkedhettem volna , csak néha , nagyon ritkán .
2020. ápr. 18. 15:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt el kell ismerned, hogy 3 hónap ismeretség után gyereket vállalni elég nagy rizikó. Most nem mondom, lehet, hogy nálatok bejött, de akkor ti vagytok a pároddal a 100-ból 1.
2020. ápr. 18. 16:31
 18/24 anonim ***** válasza:
78%

Alapból embergyűlölő vagyok, de nagyon.

Családot nem akarok, többek között mert sok egyedüllétre vágyó fajta vagyok - és még ezerötszáz okból.

A gyerekeknek már a hangja irritál, borzalmasan hangos, számomra torz, idegesítő hangszínű. Én azon szoktam gondolkozni, hogy az emlősállatok kölykeinek cuki kis hangja van, az ember kölykének meg irritáló, hangos, vágja a fület.

Ha megjelennek a kölkök, decuki, jajdecuki, minden róluk kell szóljon.

Udvariaskodni kell, át kell adni a helyet járművön (jó, ez érthető, mert pl a szülő könnyebben elesik, megsérül), ha valakivel beszélgetek, hajlamos félbeszakítani a csevelyt és jajdecuki hűdecuki jajaj.

Sokszor futkosnak, üvöltenek, hisztiznek.

A gyerek élete nagyobb érték, mint egy felnőtté, a felnőtt élete is értékesebb, ha van kölke, mintha nincs.

Irritálnak.

2020. ápr. 18. 16:43
 19/24 anonim ***** válasza:
96%

Én se szeretem a gyerekeket, de ez még szerintem is aberráltan hangzik. Jó, van, hogy én is felképelnék egy gyereket, amikor pl. végignyüszíti a fél órás busz utat, stb., de az azért durva, hogy meglát egy random csóri gyereket az utcán és már a puszta látványától annyira feldühödik, hogy legszívesebben kezet emelne rá..

Illetve számomra elég fura, hogy sokszor ezen az oldalon az emberek nem látják a különbséget aközött, hogy valaki nem szereti a gyerekeket, illetve aközött, aki egyenesen gyűlöli őket...De mindegy. Szerintem a kérdésben szereplő nőnek valami durva komplexusa lehet, amit a gyerekekre vetít ki, vagy nem tudom, de mindenesetre nem hangzik túl normálisnak :D

2020. ápr. 18. 17:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szóval Te, kérdező bírálsz másokat, amikor 3 hónap után gyereket csináltatok, mellesleg úgy, hogy a nődre hárul minden, ami szar. Ez aztán a követendő példa, meg a “norma”. Eszem megáll, mekkora itt az ostobaság.
2020. ápr. 18. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!