Egy nő, miért nem szereti a gyerekeket?
Szerintem tök normális nő és férfi részéről is, ha nem szereti a gyerekeket. Nem mindenki ugyanúgy tervezi az életét, van, aki másban találja meg a kiteljesedést. Inkább az a beteges, ha annyira gyűlöli őket, hogy nem képes lezárni a témát annyival, hogy nem szeretne saját gyereket, mert nem kedveli őket, hanem sorolja, hogy hogyan kínozná és irtaná ki őket, ha tehetné. Ha ennyire erős érzelmi reakciót vált ki valakiből egy téma, akkor ott biztos, hogy egyéb problémák is vannak, nem csak sima preferenciáról beszélünk.
Én pl nem szeretem a fagyit, de attól még nem szoktam őrjöngeni, ha valaki mellettem fagyit eszik, nem tartom hülyének azokat, akik szeretik és nem érzek vágyat arra, hogy felgyújtsam a fagyizókat és a cukrászdákat :D
#9 Hahh, mert tiéd az igazság. Én egy konzervatív ember vagyok, ennek ellenére még mindig hidegen hagynak vadidegen kölkök. Kivéve ha visítanak,akkor kifejezetten zavarnak.
A sajátjaimat szeretni fogom, csak úgy mint a hozzám közelállókét.
Alapból embergyűlölő vagyok, de nagyon.
Családot nem akarok, többek között mert sok egyedüllétre vágyó fajta vagyok - és még ezerötszáz okból.
A gyerekeknek már a hangja irritál, borzalmasan hangos, számomra torz, idegesítő hangszínű. Én azon szoktam gondolkozni, hogy az emlősállatok kölykeinek cuki kis hangja van, az ember kölykének meg irritáló, hangos, vágja a fület.
Ha megjelennek a kölkök, decuki, jajdecuki, minden róluk kell szóljon.
Udvariaskodni kell, át kell adni a helyet járművön (jó, ez érthető, mert pl a szülő könnyebben elesik, megsérül), ha valakivel beszélgetek, hajlamos félbeszakítani a csevelyt és jajdecuki hűdecuki jajaj.
Sokszor futkosnak, üvöltenek, hisztiznek.
A gyerek élete nagyobb érték, mint egy felnőtté, a felnőtt élete is értékesebb, ha van kölke, mintha nincs.
Irritálnak.
Én se szeretem a gyerekeket, de ez még szerintem is aberráltan hangzik. Jó, van, hogy én is felképelnék egy gyereket, amikor pl. végignyüszíti a fél órás busz utat, stb., de az azért durva, hogy meglát egy random csóri gyereket az utcán és már a puszta látványától annyira feldühödik, hogy legszívesebben kezet emelne rá..
Illetve számomra elég fura, hogy sokszor ezen az oldalon az emberek nem látják a különbséget aközött, hogy valaki nem szereti a gyerekeket, illetve aközött, aki egyenesen gyűlöli őket...De mindegy. Szerintem a kérdésben szereplő nőnek valami durva komplexusa lehet, amit a gyerekekre vetít ki, vagy nem tudom, de mindenesetre nem hangzik túl normálisnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!