Miért nem hajlandó leülni sok nő a WC-re?
Hallomásból tudom, hogy sok nő csak guggolva hajlandó pisilni.
De csak a nők
Miért? Nem kényelmesebb, komfortosabb leülni és úgy végeznie az embernek a dolgát, mint guugolva egyensúlyozni? Kajak érdekel mi az oka.
Én pl. egész kiskoromban folyton elkaptam mindenféle olyan nyavalyát, amit csak szexuális úton vagy uszodában vagy wc-n fertőzés során lehetett elkapni. Értelemszerűen koromnál fogva kiesett a szex esélye, ezért szinte születésemtől kezdve megszoktam, hogy családi wc-n kívül sehol nem ülünk rá. Ráadásul kiskorban még közelebb is van a deszka a nemi szervhez, hiába felnőtt korban nagyobb a távolság, ugye...
Én amúgy a műlesikló pózt részesítem inkább előnyben, wc-n nem értem, hogy lehet guggolni, max. a bokorban, persze, hát nem is terpeszben, hogy visszacsapjon (bár arra is volt már példa).
Amúgy a deszkára guggolás nagy dolognál hasznos, mert az segít kinyomni a kinyomandót, ezért van, hogy keleten csak egy luk van a földön fajansz helyett...
De mondjuk én deszkára guggolásnál attól félnék, hogy beleesek a fajanszba, szóval ezért a műlesikló póz tőlem... :)
egyszer plázában nagyon durva dolgot összeszedtem, azóta nagyon óvatos vagyok. Szivesebben pisilek akár bokorba is mint egyes Wc-kbe
Amugy sosem tudtam, hogy kell rá guggulni, mindig mindent körbetapétázok wc papírral és csak úgy megy. Ha ráguggulnék szerintem lepisilném a bokámat is xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!