Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem hajlandó leülni sok...

Miért nem hajlandó leülni sok nő a WC-re?

Figyelt kérdés

Hallomásból tudom, hogy sok nő csak guggolva hajlandó pisilni.

De csak a nők

Miért? Nem kényelmesebb, komfortosabb leülni és úgy végeznie az embernek a dolgát, mint guugolva egyensúlyozni? Kajak érdekel mi az oka.

2020. ápr. 17. 13:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%
Azért nem ülök rá, mert hajlamos vagyok a hüvelygomba összeszedésére. Az pedig valsmi borzalom.
2020. ápr. 17. 21:44
 22/25 anonim ***** válasza:
70%
Én csak itthon es néhány rokonnál ülök rá a wcre.Hogy miért?Mert felfáztam már nem 1x így mindentől felek,a sulis plázás wc olyan undik hogy a szomszéd disznóólja szebb mint az,a fertőzés miatt is
2020. ápr. 17. 23:20
 23/25 anonim ***** válasza:
76%
A fertőzés miatt mert ha rá ül sok betegséget elkaphat és mehet vele a bőr és nemi gondozóba.
2020. ápr. 18. 17:35
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. egész kiskoromban folyton elkaptam mindenféle olyan nyavalyát, amit csak szexuális úton vagy uszodában vagy wc-n fertőzés során lehetett elkapni. Értelemszerűen koromnál fogva kiesett a szex esélye, ezért szinte születésemtől kezdve megszoktam, hogy családi wc-n kívül sehol nem ülünk rá. Ráadásul kiskorban még közelebb is van a deszka a nemi szervhez, hiába felnőtt korban nagyobb a távolság, ugye...

Én amúgy a műlesikló pózt részesítem inkább előnyben, wc-n nem értem, hogy lehet guggolni, max. a bokorban, persze, hát nem is terpeszben, hogy visszacsapjon (bár arra is volt már példa).

Amúgy a deszkára guggolás nagy dolognál hasznos, mert az segít kinyomni a kinyomandót, ezért van, hogy keleten csak egy luk van a földön fajansz helyett...

De mondjuk én deszkára guggolásnál attól félnék, hogy beleesek a fajanszba, szóval ezért a műlesikló póz tőlem... :)

2020. ápr. 29. 11:30
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

egyszer plázában nagyon durva dolgot összeszedtem, azóta nagyon óvatos vagyok. Szivesebben pisilek akár bokorba is mint egyes Wc-kbe

Amugy sosem tudtam, hogy kell rá guggulni, mindig mindent körbetapétázok wc papírral és csak úgy megy. Ha ráguggulnék szerintem lepisilném a bokámat is xd

2020. jún. 2. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!