Miért nem hajlandó leülni sok nő a WC-re?
Hallomásból tudom, hogy sok nő csak guggolva hajlandó pisilni.
De csak a nők
Miért? Nem kényelmesebb, komfortosabb leülni és úgy végeznie az embernek a dolgát, mint guugolva egyensúlyozni? Kajak érdekel mi az oka.
nyilván a fertőzésveszély miatt
45/F
Én is így voltam vele mint te kettes válaszoló, leültem az egyik plaza wc-ben pisilés közben, és egy durva fertőzést összeszedtem. Olyan volt mint egy felfázás. Percenként jártam wc-re, csípett, égett... Orvos tudott helyrehozni.
Kérdező.. talán ezért nem ülnek le a nők.
Nem tudom. Nálam egy sima pipilés nyilvános wc-n úgy néz ki, hogy egy zsepivel nyitok be a mellékhelyiségbe. Ha első blikkre tiszta, bemegyek, szintén a zsepis kezemmel becsukom. Aztán lábbal benyomom a lehúzókát, és nyomok 2 nagy flush-t. Aztán guggolás.
Azaz érdemileg mindent zsepivel fogok meg, nem érek semmihez, aztán odakint alapos kézmosás. Meleg-levegős szárítót nem használok. Na most már értitek miért 10 perc egy pisilés a lányoknak. :D Nem a tükör előtt álldogálunk.
Combbal ülsz rá. De a combodon megrakodik a virus/baktérium amit amikor felhuzod a bugyi szépen feltolsz a vaginadhoz.
Ezert nem ülnek rá az eszes nők a budira
Értelemszerűen azért, mert nem higiénikus.... Nem is értem a kérdést.
Csak otthon ülök rá.
Fhúj...:D Igényes.
Belem kifordul egynéhány "nőtől".
Azért csak a nők pisilnek guggolva, mert a férfiak állnak közben :D
Amúgy mert ha nem otthon vannak,akkor félnek tőle, hogy összeszednek valamilyen fertőzést az ülőkétől, némileg joggal.
A pasi nem érintkezik a piszoárral, de ha mégis, egy pasi akkor sem majrézik. Mi jobban megbarátkozunk a kosszal, nem félünk a rizikótól, bizunk benne, hogy erősek vagyunk. A lányok meg a tisztaságban érzik csak jól magukat, és igénylik a maximális higiéniát, nélküle elveszettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!