Ismertek olyan embert, aki nem hajlandó kezelni a betegségeit, orvoshoz menni, mert "majd elmúlik az magától"?
Persze, egy csomót.
Nagypapám annyiból járt pórul, hogy egy lábujját kellett amputálni végül emiatt a mentalitás miatt.
Egyébként élnek és virulnak, csak többször annyit szenvednek mindennel, mint a "normális" emberek.
Persze, én is ilyen vagyok.
Pl. minden évben összeszedek valami vírust, ilyesmivel sosem megyek orvoshoz; mert mégis, mit tudna tenni? Hazaküld, hogy feküdjem ki, erre magamtól is rájövök, a lázcsillapítót is megtalálom egyedül is.
Ez azért nem jelenti azt, hogy ha problémám van, akkor homokba dugom a fejem. Első körben általában egy hozzáértő gyógyszerészt kérdezek a gyógyszertárban, vény nélküli készítményekkel is sokmindent lehet kezdeni. Vagy pl. van szemüvegem, de nem orvosnál voltam vele, hanem optikusnál. És volt, hogy csináltattam labort magánúton, amikor hosszabb ideig nem tudtam kikeveredni egy vírusfertőzésből.
Igen. Kollégámnak rossz a szeme ezért mindent összekutyul, szr a munkája amit csinál, de a főnit nem érdekli. Elmondása szerint a szemüveg rosszul áll neki, lézeres szemműtétre nem telik, a kontaktlencse pedig macerás. Teszkós szemüvegben dolgozik amit épp levett a polcról...az meg gyenge neki.
A másik: egy vénasszony szintén melóhelyen 40 fokos lázzal is bejön mindjárt összeesik úgy zavarják haza. Nem a pénz miatt marad hanem mártírságból hogy megmutassa mekkora hős hogy így is tud dolgozni. Szerintünk meg szimplán csak egy felelőtlen vírushordozó idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!