Hogyan legyek talpraesettebb, hogyha baj van hívjam a rendőrséget vagy elmenjek orvoshoz?
Például amikor szatírral találkoztam, aki követett, igaz le voltam merülve, de köztelefonról sem mertem felhívni utána.
Vagy félévig rendzseresen zaklatott/zaklat egy srác, mégsem mertem ráhívni a rendőröket, ő meg nem volt rest lejáratni és kamuhíreket terjeszteni rólam.
Vagy apámra se mertem ráhívni a zsarukat, mikor véresre vert vagy olyanokkal fenyegetett, hogy megöl, agyonver...
Ezen szeretnék változtatni, akkor sem merek orvoshoz menni, mikor nagyon nagy a baj.
Nem, nem bánt mindenki, ki írt ilyet, ebben az évben ezek történtek velem...
Örülök, ha veled nem történt ilyesmi, ne is, de ez undorító viselkedés...
Á, 365 napba nem fér bele, ennyi minden nem történhet az emberrel, persze...
Takarodjatok innen... Egyébként, mind igaz.
Ilyenkor lefagysz, nem nagyon tudsz mit csinálni.
Jó lenne többet tudni az ügyről, mesélj még egy kicsit és részletekbe menően, illetve pár dolog nem világos.
Hány éves vagy? Szüleiddel élsz? El tudsz költözni? Támogatnak a barátaid?
Ezt most arra írod, hogy a zaklatóm álhíreket terjeszt rólam?!! Vagy rám célzol??? Gondolom utóbbi.
1. A szatírt azóta elítélték, mert máshol is folytatta tevékenységét, csak én bepánikoltam, itt a cikk, de ugyanúgy szabafon mászkálhat Hévízen:
20180926_Felfuggesztett_bortont_kapott_a_szatir_aki_Zalaegerszegen_Keszthelyen_es_Hevizen_is_mutogatta_magat
2. Kettő barátnőmmel. Is ezt tette, tanúim vannak, felvételim, de bíztam abban, hogy abbahagyja.
3. Apukámmal kapcsolatban meg mimdig azt hittem, hogy megváltozik, vagy legalábbis el tudok költözni meg nagyon-nagyon féltem.
Bepánikolok ilyen helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!