Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek talpraesettebb,...

Hogyan legyek talpraesettebb, hogyha baj van hívjam a rendőrséget vagy elmenjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Például amikor szatírral találkoztam, aki követett, igaz le voltam merülve, de köztelefonról sem mertem felhívni utána.

Vagy félévig rendzseresen zaklatott/zaklat egy srác, mégsem mertem ráhívni a rendőröket, ő meg nem volt rest lejáratni és kamuhíreket terjeszteni rólam.

Vagy apámra se mertem ráhívni a zsarukat, mikor véresre vert vagy olyanokkal fenyegetett, hogy megöl, agyonver...

Ezen szeretnék változtatni, akkor sem merek orvoshoz menni, mikor nagyon nagy a baj.

2018. dec. 30. 19:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kéne valaki, akiben bízol, fel tudod hívni és kihívja neked a rendőrséget, intézkedik helyetted, ha valami gáz van. Illetve, amíg el nem jön az idő, gyűjtögesd a bizonyítékokat, aztán ha tényleg bűnös, elítélik.

Addig is, tanulj harcművészetet, menjetek el a barátnőddel, bármelyik jó, az első óra mindenhol ingyenes. Nekem egy barátom (lány) volt hasonló szituációban, verte, zsarolta a barátja, elvitte minden pénzét, most már meg tudja magát védeni, de még szorong szegény, ja és kirúgta a fickót.

Persze, nem érti ez a néhány "kommentelő" hogy sajnos tényleg van ilyen és sokan pont a kiszolgáltatottság miatt nem tudnak mit tenni.

Viszont, azt például nem tudom milyen az érem másik oldala, amikor hamis vád alapján ítélnek el embert. Tudtommal ez itthon nem bevett szokás.

2018. dec. 30. 21:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem bevett szokás és ennyi erővel bárki megvédheti magát ezzel...
2018. dec. 30. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!