Hogyan legyek talpraesettebb?
Alapból sok rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Itthon is mindig arra összpontosított apám, hogy mit csinálok rosszul, ezt hallgattam születésem óta, illetve az első két munkahelyem sem volt valami jó. Diákmunkák voltak, csak beküldtek, és csináld, nem mondtak semmit, azt sem tudtam mit kell csinálnom, és csak bénáztam, mindenki meg ordított.
Csak azért jutott ez most eszembe, mert holnap megyek egy új munkahelyre, és ettől a részétől tartok, mert csak ilyen emlékeim vannak. Egyébként nem félek, mert várom az egészet, kiváncsi vagyok milyen lesz.
A másik az, hogy a személyiségem is picit tesze-tosza benyomást kelt szerintem. Az az igazság, magamnak való vagyok, lassú vagyok. Így szerintem úgy tűnik, mintha félnék, vagy önbizalomhiányos lennék, nem merném elmondani a véleményem, meg ilyenek, de ugye ez nem igaz, csak ilyen vagyok. Nem szeretek pörögni. És ez engem mind nem is érdekelne, csak fontos dolog az életben, hogy eladja az ember magát, így muszáj foglalkoznom vele.
Én is pont ilyen vagyok. :-D
Ha valamit nem értesz akkor kérdezzél rá és akkor nem lesz semmi problémma. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!