Miért jó az, hogy vki csak panaszkodik, de nem hajlandó változtatni az életén?
Elküldeném a fenébe és megszakítanám vele a kapcsolatot.
Az ilyen emberek csak lelki szemetesládát keresnek, energiavámpírok. Az ilyen személyektől jobb távol maradni.
Én magamon jöttem rá erre,azért panaszkodtam mert sokkal könnyebb mint ha tennék azért hogy jobb legyen, nyilván azért sajnos el kellet telnie pár évnek hogy ezt be lássam, még saját maga nem jön rá az ember addig csak a kifogásokat fogja keresni
21F
Mondjuk van egy egyszerűbb válasz is...
Történetesen az, hogy Ő pontosan tudja, hogy ezektől nem változna semmi. Attól, hogy te kívülről beleokoskodva azt hiszed, hogy "csak akarni kell", az nem így van ám. A hibát ott követed el, hogy azt hiszed, amit magadról tudsz alkalmazható másokra is, pedig nem feltétlen. Igen szar neki és kimondja ezt, de valószínűleg realistán tudja, hogy nem lehet ezen változtatni, ha lehetne már valószínű megtette volna. Ez olyan, mint kimondani, hogy nyáron néha túl meleg van. Igen rossz dolog, de változtatni nem tudunk rajta sajnos, attól még kimondjuk.
Van lehetősége más munkát keresnie, mert csak a hobbijára költ.
Lehet, hogy az eljárkálástól nemesznek barátai, de nagyobb az esélye, mintha csak munkába jár az ember, onnan meg egyenest haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!