Mi a véleményetek erről? Hogy lehetne ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Kezdjük ott hogy valamiért imádok és késztetést érzek arra, hogy bántsak másokat főként azokat akiket szeretek. Ez annyiban merül ki eddig mint ütlegelés vagy egyéb tárgyakkal pl tollal szurkálás és valamiért élvezem ezeket. Attól tartok ha ép kés van a kezemben és emberek is vannak a közelemben hogy bántani fogok valakit mert jól esik, sokszor megesik, hogy az adott helyzetben bele gondolok milyen lenne most megtenni megkéselni valakit. Ami még jobban kiakaszt hogy azt is szeretem mikor engem bántanak és emiatt a fantáziám is nagyon beteg, de tényleg rohadt furi, hogy izginek találom a szexuális erőszakot is. Ez az egész már kezd kiakasztani, de nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni, hogy ne ilyenek menjenek a fejemben és ne legyek ennyire erőszakos. L2019. júl. 1. 02:12
1/8 anonim válasza:
És ez csak szexualitásban merül ki, vagy pl egy másik csajjal szemben is képes lennél ilyesmire?
2/8 anonim válasza:
Szerintem pszichológushoz kéne fordulnod, az talán tud olyan módszert javasolni, amivel kezelni tudod az ilyen érzéseidet.
3/8 anonim válasza:
Mit gondolsz közben? H megérdemlik amik kapnak?
4/8 anonim válasza:
Kamaszlányok 80%a ilyen, majd kinövöd.
Amúgy ha perverz vagy, abban nincs semki szégyelni való, legalább nem csak fekszel az ágyban mint egy fadarab.
5/8 anonim válasza:
Pszichológus a legjobb megoldás, viszont itt ki kell deríteni őszintén az okát, mélyebbre ásva, hogy miért élvezed ezt. Mi váltotta ki benned a reakciókat. Valamit így próbálsz meg elnyomni ez biztos, és pont ezért élvezed. Régebbi sérülések,bántalmazások amiket téged érintettek, vagy amit te önmagaddal tettél..stb sok oka lehet.
6/8 anonim válasza:
Szakember biztos le tud ásni az okáig. Nem írtál arról, hogy mióta van, esetleg történt-e valami, amióta ezt csinálod.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az azt eddigi válaszokat. Ez már hosszú ideje tart vagy 9-10 éves korom óta (most 18 vagyok). És igen bárkivel szemben ilyen tudok lenni sokszor a legjobb barátomat is bántom fizikálisan, de szeretnék ezen változtatni. Szerintem annak is köze van ehhez hogy kiskoromban az apám gyakran a szemem láttára verte meg az anyám. Az is eléggé idegesít, hogy minnél jobban szeretek valakit annál jobban érzem a késztetést, hogy bántasam. Baráti körökben is sokszor viccelődünk azzal, hogy ha megütök valakit akkor az már igaz szeretet meg ilyenek, de nekem ez már nem annyira vicces.
2019. júl. 1. 17:51
8/8 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz az lesz a legjobb megoldás, vele őszintén megbeszélhetsz mindent és közösen ráfogtok jönni a kérdésekre, megoldásokra.
Tudatalatt valami olyan dolog raktározódhatott el benned, így hogy leírtad a történetet, hogy ez is egyfajta szeretet kinyilvánítás, esetleg kisebbségi komplexus,önértékelés ilyen módon elnyomása, hogy a másikat alább rendeltnek tekinted azáltal hogy bántod őt, így te előnyben vagy vele szemben,dominanciát mutatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!