Milyenek a 21. szazadi Orosz kozberek. Latogatast tervezek Es csak remelem hogy nem olyan elvetemultek mint ahogy azt mondjak?
Miért érdekelnek a közbérek (az mi, átlagfizetés?).
Az akkor érdekes, ha dolgozni mész, nem?
Én elvetemült "átlagfizetésről"' még nem hallottam...
Szerintem "közemberek" akart az lenni.
Szlávok. Meg van a magukhoz való stílusa, de emberek ugyanúgy, mint te. Annyi, hogy ha meleg vagy, akkor inkább tartsd meg magadnak ezt az infót ott.
Saját tapasztalatom szerint nem rosszabbak, mint a magyarok.
"Annyi, hogy ha meleg vagy, akkor inkább tartsd meg magadnak ezt az infót ott."
Ezt sose értettem. Mármint... valószínűleg nem fogja senki random bejelenteni, hogy ja amúgy meleg vagyok, vagy szivarványos zászlóval se fog rohangálni. Ha meg a csókra gondoltál, akkor két lehetőség van, vagy megvernek (Magyarországon is) vagy a kutyát se érdekli.
Meg ott volt a t.A.T.u, bár igazából nem voltak leszbik, de sokáig úgy hírlett és senki nem bántotta őket. (Legalábbis fizikailag.)
OFF: (Bocsánat, kérdező.)
#4 Perszeeee Magyarországon nem bántanak ha kiderül... Csakis... tényleg nem. Véletlenül se. (De, elárulom: megvernek, ez saját tapasztalat. Tény, nem utcán, de iskolában. A tanár meg magasról tesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!