170 cm-hez 63 kg-os testtömeggel,27% körüli testzsírral (nem biztos, hogy pontos mérés) lehet valaki tipikus fullos, csinos nő?
Evileg sportol, otthon edz, étkezésre nem annyira figyel, sok egészséges dolgot eszik, de édességet is. Heti 5 alkalommal sportol.
Lehet ilyen paraméterekkel feszes, S-es/36-os méretű?
Mintha csak engem írtál volna le. Csak 2 kilóval vagyok nehezebb. De a testzsírom és a magasságom is ugyanennyi. A visszajelzések alapján jó nő vagyok, de ezek az adatok még mindig nem szolgáltatnak elég információt az arányaidról. Lehet valaki úgy is izmos, hogy pl nincs semmi feneke vagy a dereka teljesen egyenes. Az nem túl nőies pl...
Nekem is S/36-os a méretem, szóval igen, reális ez a méret. :)
Majdnem mintha engem írtál volna el... 173 cm, 61 kg... Ott azért van egy picipoci, ami azt jelenti, hogy nem feszes, de szabástól függően S-M, 36-38-as méret, próbálgatni kell.
Ettől csinosnak tartom magam (+ sok visszajelzés alapján), de ezen a kis úszógumin még dolgoznom kell.
#2 az első válaszoló vagyok, nekem az a kicsi plusz pl pont a combom külső részén/a csípőmnél van has helyett. :D Nem mondom, hogy nagyon zavar, de ez is jól érzékelteti, hogy számok ide vagy oda, még ilyen szűk keretek között is máshogy oszlanak el a dolgok két ember testén.
Persze ettől még mindketten csinosnak számítunk. :)
A súlyod rendben lenne a magasságodhoz de kevesebb testzsírral
Nem azt mondom, hogy nem vagy csinos vagy szép, azt mondom, hogy nem vagy izmos.
Nőknél ugyanis 21-25%-ig átlagos, normális.
Ha tényleg heti 5x sportolsz akkor meg rossz volt a mérés, mert van rajtad izom bőven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!