Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek mi volt a gyerekkori...

Nektek mi volt a gyerekkori elalvást segítő rituálé? Megmaradt, vagy változott?

Figyelt kérdés

Az érdekel, amit magatok "fejlesztettetek" és alkalmaztatok, felnőtt segítség nélkül. (Esetleg a tudtuk nélkül is.)

például ismerősi körben egy ovis kisfiú zümmögő hangot hallat félálomban. Az anyja szerint ezzel ringatja el magát.

2020. ápr. 16. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem az emlékezetem óta az volt a szokásom, hogy az esti tisztálkodás után befeküdtem az ágyba, becsuktam a szemem és aludtam. Ezt a mai napig sikerült megtartanom.
2020. ápr. 16. 08:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Cumi.függö voltam töle. Iskolàra nagy eröfeszites kellett ahhoz hogy elhagyjam
2020. ápr. 16. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez már tíz éves korom fölött alakult ki. Alig vártam a lámpaoltást, bebújtam az ágyba, és történeteket meséltem magamnak. Mindegyiknek én voltam a hőse. Ez egy ilyen fejben mondott monológ volt. Néha pedig "mozira" váltott az agyam, és képeket vetítettem a fejemben. Ezeket utána lerajzoltam néha. Sajnos ezt a képességemet elveszítettem, amikor felnőttem.
2020. ápr. 16. 08:48
 4/6 A kérdező kommentje:
második, sajnálom. :( ez rossz lehetett
2020. ápr. 16. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Általános iskola végéig ujjszopós voltam. Utána meséltem magamnak. A mai napig mesélek, némelyik mesét le is írtam.
2020. ápr. 16. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindig úgy alszok es aludtam is el hogy zenét hallgatok mert a kedvenc énekes és rapperem hangja nagyon nyugtató ezért el tudok almosodni.Es elalvás előtt amikor már sötét van a szobamban és csak a tv-ben a zene szól akkor átgondolom az eletemet/napomat és ezen alszok el
2020. ápr. 17. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!