Milyen önértékelést segítő könyvet olvassak 40 évesen? Bővebben lent.
Rengeteg ilyen könyv van, konkrétan nem ismerek egyet sem, de biztos vagyok benne, hogy a google hasznos találatokat ad, ha rákeresel.
Érdemes értékelést is olvasni a könyvről szerintem, mielőtt belekezdesz. Ha tudsz angolul, akkor meg a népszerűbb könyvekhez szoktak lenni review videók, amik kezdésnek adnak egy képet a könyvről + az illető elmondja az ő saját véleményét is.
Ezek alapján már könnyű mérlegelni, hogy mi az, amit elszeretnél olvasni, mert ebben az önfejlesztő kategóriában már rengeteg könyv van.
Allan és Barbara Pease könyvei jók lehetnek, testbeszédről, társalgásról szóló könyvek (Emma Sargent, Tim Fearon), Rosemberg: "a szavak ablakok vagy falak", stb.
Ha olyan belső gátak is vannak, amelyeket úgy érzed nem tudsz áttörni, vagy melyek mindig megjelennek adott szituációban, akkor pszichológus felkeresése is hasznos lehet, aki kizárólag a saját egyéni problémáddal foglalkozik.
Én ishasonlóan vagyok egyébként - így három évvel a negyven előtt *mély sóhaj*
Állj félre a saját utadból - Szabó Péter
Nekem pl. van önbizalmam,mégis kerülöm az embereket,csoportokat,mert nem köt le az üres fecsegésük a semmiről.Kettesben elbeszélgetek valakivel,többel nem tudok,de nem is akarok.Elfogadtam magam ilyennek,nem akarok megváltozni.Szerintem anyádon gyakorolj.Juss el arra a szintre,hogy felülkerekedj rajta,és ki merd mondani neki,hogy nem érdekel mit mondasz,nekem akkor is ez a véleményem/ötletem,ne mondd meg nekem mi a jó mi nem,nem vagyok már 5 éves.Ez szerintem sikerélmény lenne neked.Anyád egója elég nagy,le kell törni.
Brian Tracy: Maximális teljesítmény
Tényleg nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!