GallitsGáborCsaba kérdése:
Melyek azok a dolgok, amit úgy hívnak, hogy cigány rasszjegyek?
Figyelt kérdés
Ezt azért is kérdezem,mert nemrégen egy kedves cigány ismerősöm azt írta nekem,hogy látja rajtam hogy én kárpáti cigány vagyok,de aztán hozzátette azt is hogy ahogy látja csak az egyik szülőm cigány származású,én fehér bőrű és mélybarna hajú meg barna szemmel rendelkező vagyok és az édesanyám miatt van bennem zsidó vér is,csak gondoltam ezt is elmondom a teljes őszinteség kedvéért ;-) :-) .2020. ápr. 15. 22:16
12/16 A kérdező kommentje:
Ha gondolod majd megbeszélhetjük ;-) :-)
2020. ápr. 22. 17:30
14/16 A kérdező kommentje:
Majd megbeszéljük ;-) :-)
2020. ápr. 24. 23:55
15/16 anonim válasza:
Amugy ha meg aktuális akkor szerintem látható a szemekből is vagy a lecsüngő szájból de meg lehet látni vgy nem tudom 😂
16/16 A kérdező kommentje:
Kedves anonim!
Ha gondolod megnézhetsz engem a Facebook és/vagy a Twitter oldalakon,a nevem Gallits Gábor ;-) :-)
2020. jún. 3. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!