Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Cigány és magyar ellentét még...

Cigány és magyar ellentét még erős manapság?

Figyelt kérdés

Emlékszem hogy 1992-ben Egerben amikor 12 éves voltam, az utcán rám kiabáltak a helyi romák, hogy "Vigyázz magadra te fekete dzsekis, mert megjegyeztünk!"

Anyukámtól kaptam egy fekete sportos stílusú műbőrdzsekit, és ez már a romák szemében provokációnak minősült!!! :D

Összegezve: 12 éves 35 kilós gyerek fekete műbőr dzsekiben már provokáció !

Ja és ugyanez több akkori iskolatársammal is megtörtént.

Remélem azért mostanában már jobb a helyzet! :D

2020. ápr. 4. 12:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Erősebb mint valaha.
2020. ápr. 4. 13:06
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Ne is mond

Én velem kötekednek is. Utálom őket. De van azért normális is!

2020. ápr. 4. 13:22
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

A ciganyok sehol sem kepesek ember modjara viselkedni, pont ezert utaljak oket minden orszagban. Tisztelet annak a max 1% normalisnak.

Szerintem eleg beszedes az, hogy aki normalis, beilleszkedett az ugyanugy nem tartja magat ciganynak es lenezi az ilyen putriszokevenyeket.

2020. ápr. 4. 13:45
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

Erősebb mint valaha...írom én úgy hogy félig roma származású vagyok de nem a cigányok pártját fogom.

Sajnos vannak tapasztaltaim.

Természetesen élőben letagadom a származásom (nem barna a bőröm)...szerintem nem kell részletezzem miért.

2020. ápr. 4. 14:05
 5/14 anonim ***** válasza:
18%
Nem tudom mennyire emlékszel, akkoriban a Szomszédok-ban ez pont megtükrözve volt bemutatva, mert ott az egyik részben egy cigányt vertek félholtra, csak azért, mert az. Aztán a végén a Kulka nagy elszontyolodott arccal mondta a kamerába: "Szegény ember...így összeverni csak azért, mert más..." Na az elég undorító rész volt, mert ez pont fordítva szokott történni. Nem is értem azóta sem, hogy ezt egyáltalán miért kellett belerakni a sorozatba.
2020. ápr. 4. 14:08
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
5: Ó, ez még semmi A rasszizmus szívás című propagandavideókhoz képest.
2020. ápr. 4. 14:29
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Most is létező probléma ez amit írtál mai napig kísért minket. De vannak köztük is kivételek akik tanulnak dolgoznak rendesen élnek őket el is fogadjuk mert ugyan olyanok mint mi csak azokkal van baj akik semmit se akarnak tenni.
2020. ápr. 5. 13:04
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Elég erősés ahogy egyre többen lesznek, egyre inkább fölénybe kerülnek a cigányok.
2020. ápr. 5. 16:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem konkrétan van cigány kollégám,az egyik legjobb technikusunk. A beszédén semmi nem érezhető.

Egyszer anno pedig amikor megvoltam szorulva,és nem tudtam időben befizetni a telefonszámlámat,és korlátozták,akkor az ügyfélszolgálton egy cigány,de minimum félcigány ügyintézőhöz kapcsoltak(kedvesuram,ízes beszéd,stb.rögtön hallható volt),aki azonnal intézkedett,hogy a befizetésen lekönyveljék,és elengedte a visszakapcsolási díjat!

Tehát vannak ilyenek. Amelyik cigány becsületes,dolgod,az bizony kincset ér. De ez 10/2. Max. A maradék írtani való féreg.

2020. ápr. 16. 10:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Akinek volt már konfliktusa cigánnyal, legyen szives dobjon már rám egy privát üzenetet. Kiváncsi vagyok a tapasztalatokra, köszönöm
2020. ápr. 16. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!