Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Cigány és magyar ellentét még...

Cigány és magyar ellentét még erős manapság?

Figyelt kérdés

Emlékszem hogy 1992-ben Egerben amikor 12 éves voltam, az utcán rám kiabáltak a helyi romák, hogy "Vigyázz magadra te fekete dzsekis, mert megjegyeztünk!"

Anyukámtól kaptam egy fekete sportos stílusú műbőrdzsekit, és ez már a romák szemében provokációnak minősült!!! :D

Összegezve: 12 éves 35 kilós gyerek fekete műbőr dzsekiben már provokáció !

Ja és ugyanez több akkori iskolatársammal is megtörtént.

Remélem azért mostanában már jobb a helyzet! :D

2020. ápr. 4. 12:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

# 9/ Ők nem voltak "igazi" cigá.nyok szerencsére már asszimilálódtak.

A családjuk normálisan nevelte őket vagy engedtek a környezetüknek hogy "hassanak" rájuk.

Így végül tisztességes emberek lettek.

2020. ápr. 16. 11:54
 12/14 anonim válasza:
100%
Elég erős, ahol lassan többségbe kerülnek, egyszerűen becsicskitják a magyarokat.
2020. máj. 10. 07:57
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem csak egyre erősebb lesz az ellenállás. Pofátlan, undorító módon élnek vissza mások türelmével, jóindulatával. Hány késelés, "öregezés" történt mostanában? Már a legszabadelvűbb ismerőseim is elkezdték őket gyűlölni... Erre a politikának is válaszolnia kell vagy így vagy úgy..!
2020. máj. 14. 18:35
 14/14 anonim ***** válasza:
79%

12 Csak a zsákfalukban és a saját kerületeikben kemények.

Ha szabadabb lenne a jog kör és lazább a büntetési tétel már sokat agyonlőttek volna...legalább is én az "öregezőket" szó nélkül falhoz állítanám!

2020. máj. 14. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!