Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te meg vagy elégedve önmagaddal?

Te meg vagy elégedve önmagaddal?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 18:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen. Konkrétan azt sem értem, miért nem én vagyok a világ ura???
2020. ápr. 15. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Próbálok a saját példaképemmé válni, valaki olyanná, akire mások felnézhetnek, számíthatnak, és példát vehetnek rólam. Nem tervezek nagy ember lenni, se okos, se szép nem vagyok különösebben. Persze szeretem azt gondolni, hogy ezekben kicsivel átlag feletti vagyok, de hát ugye ízlések és pofonok. Van sok hibám, amin igyekszek javítani, néhányan tudok, mások időről időre felszínre törnek.

Ha a külsőmet nézzük : szeretem, ahogy öltözködöm, nem vagyok 12 egytucat, de nem lógok ki túlságosan a sorból. Az arcomat szeretem, bár nagy a homlokom, és van pár pattanás, ami belerondít a képbe. A hajam nem tetszik, nagyon könnyen zsírosodik, és unalmas, hogy egyenes és barna. A testemmel mrg elégedett leszek, ha leadom azt az 5-10 kg feleslegemet.

Belsőre : nagyon makacs vagyok, és túl meggondolatlanul beszélek, olyan vagyok, mint egy 5 éves néha, és nem tudom mindig jól kezelni a konfliktusokat, a halált, és a síró embereket. Ezen kívül van pár félelmem, ami akadályoz picit a társas kapcsolatokban pl félek a zsúfolt helyektől, és gyakran van üldözési mániám. Ezért kedves vagyok, csak annyit vagyok emberekkel, ameddig azt érzem, nem sokaltak be tőlem, és én se tőlük, és próbálom figyelni, milyen helyzetben hogyan viselkednek, hogy tanuljak, fejlődjek.

Szerintem jó úton haladok, most 10/5.5-es szinten vagyok elégedett, szeretnék elérni egy 8-as szintet, 10-es sosem leszek, és amíg emberek az emberek, nem is lesz az senki sem.

18/l

2020. ápr. 15. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Bizonyos tekintetben igen, de ha fel kellene sorolnom a tulajdonságaimat, valószínűleg több negatív jutna eszembe, mint pozitív.
2020. ápr. 16. 03:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, mert egy alapbetegség miatt nem tudok normális életet élni.
2020. ápr. 16. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!