Te meg vagy elégedve önmagaddal?
Abszolút.
Bizonyos dolgokban bőven többet értem el, mint a kortársaim (16-22) egy jelentős része, persze, mindig lehetne jobb, de meg vagyok elégedve azzal, aki vagyok és azzal, ami körülvesz.
Abszolút nem.
Állandoan kèsek,halogatok mindent csak azèrt, hogy valahol lehessen (magàn)életem is, es igy rendszerint semmi nincs elintézve, megcsinàlva, és életem sincs mert a lopott oràk nem elég semmire.
Kb olyasmi amikor egyszerre akarsz 10 dolgot es a végén egyik sincs meg.es mivel igy minden felgyülik, vagy kialakul az élet adta hianyerzet hogy életem sincs, a kövi lépés hogy ezt màr behozni sem lehet, a lemaradàs években mérhetö nem lehet radikàlisan anyait apait beleadva sem behozni.
Nem is ezzel van igazabol a baj.
A baj ott kezdödik hogy probàltam, es max ideig oraig tudok csak vàltoztatni magamon, ami jobb esetben is, csak 1 teljes napig tart maximum.
Notorius késö is vagyok, nyomoztam is a tèmàban ki gondolnà, de figyelemhiany is a gyökere.szoval lelki indittatàsu szinte minden amiben gàz vagyok. A figyelemhiany a rossz kötödesre vezethetö vissza azaz olyanok amikor az anya pl nem veszi fel a csecsemöt amikor ö sir.
Na es ezt vàltoztassam meg most felnöve hogy kb születesemtöl vagyok elcseszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!