Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te meg vagy elégedve önmagaddal?

Te meg vagy elégedve önmagaddal?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 18:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%

Abszolút.

Bizonyos dolgokban bőven többet értem el, mint a kortársaim (16-22) egy jelentős része, persze, mindig lehetne jobb, de meg vagyok elégedve azzal, aki vagyok és azzal, ami körülvesz.

2020. ápr. 15. 18:38
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Igen, de nem magától jött, nem kaptam jó érzelmi hátteret gyerekkoromban. Nekem az önismeret segített megtanulni elfogadni és szeretni magam a sok baromságommal együtt.
2020. ápr. 15. 18:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem, és nem javul a helyzet sajnos.
2020. ápr. 15. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:

Abszolút nem.

Állandoan kèsek,halogatok mindent csak azèrt, hogy valahol lehessen (magàn)életem is, es igy rendszerint semmi nincs elintézve, megcsinàlva, és életem sincs mert a lopott oràk nem elég semmire.

Kb olyasmi amikor egyszerre akarsz 10 dolgot es a végén egyik sincs meg.es mivel igy minden felgyülik, vagy kialakul az élet adta hianyerzet hogy életem sincs, a kövi lépés hogy ezt màr behozni sem lehet, a lemaradàs években mérhetö nem lehet radikàlisan anyait apait beleadva sem behozni.

Nem is ezzel van igazabol a baj.

A baj ott kezdödik hogy probàltam, es max ideig oraig tudok csak vàltoztatni magamon, ami jobb esetben is, csak 1 teljes napig tart maximum.

Notorius késö is vagyok, nyomoztam is a tèmàban ki gondolnà, de figyelemhiany is a gyökere.szoval lelki indittatàsu szinte minden amiben gàz vagyok. A figyelemhiany a rossz kötödesre vezethetö vissza azaz olyanok amikor az anya pl nem veszi fel a csecsemöt amikor ö sir.

Na es ezt vàltoztassam meg most felnöve hogy kb születesemtöl vagyok elcseszve.

2020. ápr. 15. 18:54
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Egyátalán nem
2020. ápr. 15. 19:03
 6/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nem!
2020. ápr. 15. 19:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Indokot is írjatok,kedves jó emberek :D
2020. ápr. 15. 19:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen tejesen, eddig minden sikerült amit akartam.
2020. ápr. 15. 19:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Jelenleg nem. A depresszió legmélyebb bugyrába süllyedtem, de rajta vagyok a változáson.
2020. ápr. 15. 19:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem, de meg leszek.
2020. ápr. 15. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!