Milyen ember az, akitől te félsz?
Ha valaki félisten spártai idegenlégiós, nem kell leírnia hogy senkitől sem fél, olyantól nem kérek választ.
Nekem kettő típus van:
- A primitív lobbanékony, aki képes nekedesni mert ránézel, de azt sem tudja hogy mi Magyarország fővárosa.
- A nagyon okos, hidegen gondolkodó, de végtelenül kegyetlen ember, aki a háttérből tudja teljesen tönkretenni az életed, de sosem lehet rábizonyítani.
Nektek milyenek vannak?
Olyannal én is találkoztam mint amit az első leírt. Nem én voltam (sajnos vagy szerencsére), de egyszer állítólag úgy megverték, hogy kórházba került. Remélem az a személy is hasonló sorsra jut, akit te írsz.
2-es: Miért?
Az agresszív, primitív emberektől szintén.
24/F
Nem egy fötöl hanem csoportoktol tartok en inkabb.
Pl amikor külföldön egyedül voltam magyar es lett 5 uj szobatarsam minr Romaniabol a nagyon alja de nem igenytelen kisebbsèg tipus. Egyböl azt keresték mi mozdithato mit lehet elvinni, probàlgattak kötözködni nem egy nap kb amig csak együtt kellett èlnünk(öten egy ellen..)csak epp àt tudtam öket verni. Màkom volt csak, mert epp akkor bejött a blöff igy "totàl be lettem védve".
De alapvetöen amikor akàr a gyk n is de tizen huszan vannak ellenem, nah az ugy nem a legjobb. Pl mikor egyvalaki felreértette a kèrdést többet làtott bele mint ami, de a többi mint a birka, egyesèvel àlltak mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!