Miért hiányzik egy olyan ember akitől semmi jót nem kaptam, csak lenézést, megvetést?
Figyelt kérdés
Tényleg semmit sem tudok jót mondani róla,mégis hiányzik. Ennek ellenére is szeretem.2019. máj. 18. 16:14
1/10 anonim válasza:
ja, ez valahogy mindig igy szokott lenni. stockholm szindroma, trauma kotodes. vagy csak egyszeruen szereted, ha megalaznak.
2/10 anonim válasza:
Mert nő vagy. Valami el van állítva az agyatokban, hogy a normális, kedves, hűséges férfiakat undorodva ellökitek, és lihegve rohantok a bunkók után, akik megaláznak, kihasználnak, lenéznek. Aztán sírtok, hogy miért nincs egy normális kapcsolatotok. Na, ezért adták régen férjhez a lányokat, és nem volt válogatás meg finnyálás...
3/10 anonim válasza:
Ezt mintha en irtam volna ki
100% megértelek de engedd el
Én is így tettem
Most pedig élvezem hogy senki bem beszél úgy velem mint egy kutyával
4/10 A kérdező kommentje:
Nem nő vagyok
2019. máj. 18. 16:21
6/10 anonim válasza:
2# ne itt eld ki a csalodottsagodat
Senki nem beszelt arrol hogy a kerdezo no lenne aki egy pasit hianyol
7/10 anonim válasza:
Ki az az illető neked?
Amúgy a 2-es igazat írt és simán lehet a felvázolt klasszikus helyzet, csak a kérdező nem akarja beismerni.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem csaj vagyok,hanem férfi. Most írtam le az előbb.
2019. máj. 18. 18:36
9/10 anonim válasza:
Kérdezõ, ezek szerint lassan mégiscsak nõvé érsz... :D
Semmi tré, sokan vagyunk így. A férfi életében csak egyszer szeret.
10/10 anonim válasza:
Mert lehet, hogy ő a stílusával tudott rád hatni, hogy kezdj el cselekedni, lépni a magad útján. Vagy mert alárendelt vagy, és ő ezt megadta neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!