Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan ember, akitől...

Van itt olyan ember, akitől valamiért fél a többi ember (vagy legalább csak egyvalaki) és ő élvezi, hogy félnek tőle?

Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt egy fiú, aki rendszeresen eljárkált velem meg a legjobb barátnőmmel mindenhova. Egyszer meg akarta fogni mindkettőnk fenekét egy vendéglőben én meg izomból behúztam neki és azóta nem mer hozzám szólni. Nem élvezem, de jó érzés tudni hogy nem fog molesztálni minket különben kibelezem a pénztárcámmal ;)
2015. márc. 4. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Bizonyára van egy két agresszor, provokatív beszólogató,másokat folyamatosan lehurrogó ,megalázó , durván , bántóan kritizáló ember akitől néhányan félnek.Ez az ember talán élvezi is , hogy félnek tőle.

Valójában ezek az emberek egyáltalán nem félelmetesek, inkább ők is segítségre szorulnak, csak hát ők így kompenzálnak.

Akiktől valójában van "félnivalónk" az , azok az emberek ,akik nem csak a leírt szavakat tudják értelmezni,hanem úgymond a sorok közt is nagyon jól tudnak olvasni, és gyakran nem azt mondják, amit hallani szeretnénk, hanem inkább azt amire szükségünk lenne. Találkozok ilyen emberekkel , és ha nagyon nem akarok észre venni magamon bizonyos dolgokat , akkor ezek az emberek "nagyon félelmetesek "tudnak lenni..:))

2015. márc. 4. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
én élvezem látni ha egy embertől félnek
2015. márc. 4. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Tolem van aki fel. Agressziv vagyok ea kegyetlenul oszinte, amit az emberek altalaban nem szeretnek. Es ez a ket tulajdonsag egyutt szerintuk veszelyes egy kicsit. :/
2015. márc. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!