Hogy hívják azt az ember aki mindenre rákérdez, hogy eladó-e?
Figyelt kérdés
Nem jut eszembe, hogy hogy hívják azt az embert, aki ha pl elmegy megvenni valamit és utána ott több dologra is folyton rákérdez, hogy eladó-e...
Van egy osztálytársam akivel pc-kről beszélünk és amikor kérdezi, hogy most milyen van nekem, milyen videókari proci stb stb, akkor mindig rákérdez, hogy a régi eladó-e. vagy azt, hogy mennyirét válok meg tőle..
2020. ápr. 14. 15:44
1/12 A kérdező kommentje:
nem a kapzsi, mert az más. Az az ember, aki csak rákérdez, hogy eladó-e. emrt meg akarja venni
2020. ápr. 14. 15:46
3/12 A kérdező kommentje:
hú de vicces... de az aki bunkón csinálja. hogy folyton mindenre rákérdez. ja és nem boltban játszódik a törénet
2020. ápr. 14. 15:50
5/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lehet bunkón rákérdezni valamire, hogy mennyibe került. Vagy ha valamiből újat vettél és megkérdezi hogy a régi eladó e és ha igen mennyiért. Ebben mi a bunkó. Vagy én nem értem a te gondolat meneted.
7/12 anonim válasza:
#6:
A cigó elad, és mindenre azt mondja: "NEMLOPOTT!". Pedig de. 😁
9/12 anonim válasza:
Kucséber? Lehet, ilyesmire gondolsz.
10/12 anonim válasza:
Vagy fiskális. De rémlik, hogy van még rá pár fura szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!