Az emberek miért ilyenek?
Eladóként dolgozok, és az az elvárás, hogy mindenkihez odamenjek,majd megkérdezzem, hogy tudok-e segíteni nekik... De sokan meg sem várjàk, hogy végig mondjam, vagy bunkón válaszolnak.
Miért kell bunkónak lenni, ha én kedvesen odamegyek hozzájuk, és csak végzem a munkám?
19/l
Az emberek alapvetöen nem szeretik a keretlen segitsèget.
vki udvariasan mondja h köszi mas meg nem.
Az üzletszabalyzat eladoi etikett csak azert kell, hogy az elado tanuljon tiszteletet. De az màr reg elavult hogy keretlen kell segitseget felajanlani mégsem veszik ki
Engem személy szerint zavar ha oda jönnek.
Ha segítség kell, akkor szólok, addig meg hagyjanak nyugodtan nézelődni, választani, felmérni a terepet. Ettől függetlenül el nem küldök senkit, de jelzem, hogy megoldom magam is.
ja engem is hagyjanak békén a gondolataimmal
ha bajom van, nem találok valamit, nem tudok dönteni stb, akkor majd kérdezek
Egyetértek az előző válaszolókkal, azt én is rühellem, amikor még be se léptem kb. a bolt ajtaján, de az eladó már rohan oda hozzám, hogy segíthet-e..Pláne, ha emellé ilyen "jajj, csak takarodj már el innen mielőbb" hangsúly társul..
Mondjuk ha rád ezek nem igazak, akkor is lesznek, akik bunkóznak veled, akármilyen kedves és segítőkész is vagy. Ez ilyen.
Nekem se tetszik a keretlen...
Akkor menj oda, ha egy ideje ott keresgél, vagy valami olyasmi
Talán túl közel mész hozzájuk, bele a személyes aurájukba? Érthetetlen ez a reakció számomra. Én is dolgoztam több helyen, ahol oda kellett menni a vásárlóhoz, és sosem voltak ilyenek az emberek. Host munkák legfőképp, vagy CCC például.
A másik pedig hogy ez kereskedelem, ilyen ez a szakma! Mindent a vásárlóért. Ezeket a negatív dolgokat egyszerűen el kell engedned magad mellett. „Mindig a vásárlónak van igaza, még akkor is, amikor nem.” 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!