Hozzám hasonló, nem éppen szép külsővel rendelkező emberek: Titeket nem zavarnak a következő dolgok?
Vannak olyan dolgok, amiket nem tudunk változtatni és vannak olyanok amiken igen.
Arra fókuszálj amire van kihatásod. Egyél egészségesen, mozogj sokat, járj modern mostani ruházatban és építs maganak egy átlag feletti karriert.
Egy durva szemtengely ferdulésen vagy valamilyen deformáción sehogy sem tudunk változtatni, de rengeteg olyan tényegző van, amivel kompenzálni lehet.
Ha kihozod a maximumot magadból nem csak külsőleg, de belsőleg is akár még model kinézetű férfiakat is összetudsz szedni, akkor is ha van pár hibád.
Itt csak akkor van probléma, ha elkönyveled magad rondának és bele törődsz, hogy soha sem leszel sikeres semmiben sem. Változni lehet és nem is olyan nehéz mint sokan gondolják, csak el kell kezdeni.
Szóval ne itt sajnáltasd magad, hanem csinálj valamit...
"olyanokkal, akik nekem is tetszenek", tehát ha tényleg az lenne a vágyad, hogy legyen egy szuper kapcsolatod, és rajongjanak érted, akkor megkaphatnád, csak nem tetszenek a lehetőségek.
Amíg te magad ilyen felszínes vagy, addig ne is várd mástól, hogy majd a vélt vagy valós belső értékeidért szeressen.
Dehogy, vannak ilyen fura csávók, akik követnek hazáig, azt mondják, az alattvalóid.
Na, ők nagyon ijesztőek, és nem biztos, hogy erre vágysz, pedig őket hívjuk rajongónak
Be kellene fejezned a rinyálást és kezdeni magaddal valamit.
Én is ilyen vagyok férfiben, bűn ronda, mióta nem sportolok fel is szedtem pár kilót, személyiségem is gyalázatos. Mégis mindig volt barátnőm (más kérdés, hogy minden téren katasztrofális kapcsolatok), viszont mindig volt valami amiben jó voltam/vagyok, amiben kiteljesedek (sport, munka), ha ez nem lenne, már biztos felkötöttem volna magam. De mivel van így életben tart a dolog. Arról letettem, hogy normális kapcsolatom lesz. Valahogy már nem is vágyom rá, magamban érzem a legjobban magam. Viszont attól még lehetne tartalmas az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!