Hogyan lehetek olyan lány, mint Effy Stonem? (Skins UK sorozat)
Ha valaki ismeri a sorozatot?
Egy depressziós,drogos lányról van szó,de ennél jóval több,ezt azoknak írtam le,akik nem ismerik,de persze nem akarok ilyenekkel élni,egyszerűen,csak tetszik ez a punkos,rockos féle öltözködése,és a rejtélyes megjelenése,az,hogy keveset beszél,mégis nagyon magabiztos,és nagy az önbizalma. Az utóbbi két dologra nagyon nagy szükségem lenne..
Ő egy karakter, egy színész.ahogyan a skins maga sem fest le sok esetben valóságot,sőt. tehát semmiylen példaképértékű dolgot ne keress az iylen személyiségekben, pláne nem a skinsben, aminek pont az a lényege hogy bemutassa az angol fiatalok züllési szokásait.
emellet valaki vagy iylen,vagy nem. nekem is feltünt hogy van benne valami. a szeme, a haja,az arcformája, ez egy összképet ad, ezt nem lehet megtanulni,belsőjét annyira nem figyeltem,annyira nem is volt mit (2 évadból) csak az éjjel bedrogozást és beb.szást, nappal meg iskolába járást..
Szerintem "ő" sose leszel, vagyis ha hasonlitanál is rá, akkor se lennél ő.
Mindig érdekesebb egy olyan ember, aki a magamódján válik jóvá, vagyis eredeti, eleve értékekkel született, még ha nincs oda mindenki érte, de akik szeretik, azok igazán szeretik.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!