Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a baj azzal ha nekem az...

Mi a baj azzal ha nekem az ölelés és társai jobban esnek, mint egy kapcsolatnak akár a gondolata is?

Figyelt kérdés
Igazából a lényeget leírtam, ha valami nen tiszta, kérdezzetek rá és elmondom örömmel. 22/f

2020. ápr. 12. 23:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja igen. Azért "baj" mert senki sem érti ezt nálam. Én sem igazából.
2020. ápr. 12. 23:20
 2/8 he84 ***** válasza:
66%
Alapból nincs vele baj. Mindenki más, ha téged nem vonz a kapcsolat, akkor ne tedd. Mások miatt ne vállald kényszerből, csak magad miatt, ha netán majd mégis.
2020. ápr. 12. 23:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is így állok hozzá, de próbálnak kioktatni a "majd megtudod" és hasonló szövegekkel, ami elég rosszul esik.
2020. ápr. 12. 23:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Mintha teljesen hülyének néznének.
2020. ápr. 12. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
18%

Nem is kell az a párkapcsolat. Mi a bajnak egy idegesítő asszony a ház köré? Majd hó végén ha megjön a fizu elmész egyet k**vázni aztán el van tudva. Még így is többet szexelsz mintha párkapcsolatban élnél. Annak nem jön meg, nem lesz terhes, nincs nyavajgás, sírás, rívás, akkor dugtok ha kedved tartja.

Otthon meg tudsz nyugodtan nyitni egy sört a haverokkal aztán nézni a meccset gond nélkül. Ez az élet :D

2020. ápr. 13. 01:36
 6/8 anonim ***** válasza:
16%
Nem szeretsz kötődni,esetleg felelősséget vállalni.Én is ilyen vagyok.
2020. ápr. 13. 15:57
 7/8 he84 ***** válasza:
56%

Nem hinném, hogy hülyének néznének kérdező, csak úgy gondolják, hogy kár kizárnod és majd változhat ez részedről. Ezt akarják ezzel mondani. Ne csak negatív szemszögből nézd és ne foglalkozz velük. Esetleg a laza kapcsolat jó lehet neked, mely hasonló a barátság extrákkal viszonyhoz. Több mint szexkapcsolat, de kevesebb mint komoly párkapcsolat. Egy kicsi kötődés van benne, de nem annyira, mint egy komoly párkapcsolatban.

Az 5-ös válaszoló eléggé lenéző, eltúlozza és sajnos általánosít. Nem minden nő ilyen, nem minden nővel nehéz így-úgy, meg ekkor-akkor. Mintha mi nők mind valami hátrányos kellékek lennénk,... Nagyon önző és lealacsonyító ahogy hozzááll az egészhez. A prostihoz járás pedig nem ugyanaz, nem megoldás. Ráadásul a legtöbb kapcsolat nem csak, nem főleg a szexről szól. Kivéve a szexkapcsolatokat. Aki ezt hiszi a szexkapcsolaton túli kapcsolatokról is, az eléggé téved.

2020. ápr. 15. 17:35
 8/8 he84 ***** válasza:
56%
És a laza kapcsolat elején, vagy közben is kialakulhat egy jó, bizalmas, őszinte barátság. Persze nem mindenáron és nem rögtön a szex a cél, hanem a másik személy megismerése, figyelembe vétele. Mindez részben saját tapasztalat.
2020. ápr. 15. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!