Látom facebookon, mindenki megy mindenhova ma is, én meg itthon poshadok. Most mi van a maradj otthon szöveggel?
Párommal sem találkoztunk hetek óta, nagyszüleimhez nem megyünk, mert nem kockáztatunk. Mások meg mennek össze vissza. Legtöbben a párjukkal vannak. (akik nem is élnek együtt). Más írja, hogy a nagyszüleinèl húslevesezett tegnap is. Én meg itthon poshadok, mindenkitől elzárva, tényleg csak a legfontosabb dolgok miatt mozdulok ki. Mi van a maradj otthon szöveggel?
Akik be is tartják, úgyis meg fognak fertőződni az ilyen ide oda mászkálók miatt.
Pedig igazad van!
Ha azt kérik hogy aki tud maradjon otthon, akkor sokaknak miért fontos most rokont látogatni vagy kirándulgatni? A néhány szerencsétlent akik betartják meg hülyének nézik. Nevetséges ez. Erre a pár napra teljes kijárási tilalom kellett volna, mert ezt nem gondolom igazságosnak, hogy x ember betartja, y ember meg szarik rá.
Koszonom kérdező, egyetértek veled.
Sajnos, nem fogjak fel es boldogan utazgatnak, piknikeznek stb a szabadban.
Ezert húzódik el egyebkent sokára, es utana ugyanezek az emberek sírnak, hogy nem tudnak majd nyáron elmenni sehova, persze, bekene tartani hatha hamarabb elmulna az egész.
Vagy aztan ne sírjon ha minden elmarad :D
A vírus itt marad,nem fog felszívódó attól, hogy az emberek bevackolják magukat otthonaikba. Ezzel az otthonmaradással csak le akarják lassítani a terjedését.
Aztán meg ha hirtelen sokan kimennek, ugye egyszer csak véget ér ez a maradj otthon szigor, na, akkor lesz tömeges megbetegedés.
Ezért is jó szerintem, hogy jó néhányan kint vannak, mert így, védettséget tud már a szervezet szerezni. Aki gyenge tünetei lesznek, aki erős, semmi baja nem lesz.
Mivel ellenanyag még nincs, ezért a szervezetnek önállóan kell kialakítani a védettségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!