Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell beszólni a férfi...

Sic Semper Tyrannis kérdése:

Miért kell beszólni a férfi munkatársaknak egy másik férfinak, amiért az nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Én lennék az, aki nem akar gyereket. Amikor a munkatársaim (kb. 1 hónapja vagyok a helyen) kérdezgetnek a családról, elmondom, hogy párom van, gyerekem meg sosem lesz. Olyankor jönnek, hogy: de hát a legszebb dolog a világon, nem lesz teljes az életed, nem tudod mit hagysz ki... De, tudom, mit hagyok ki:

-az idegesítő bömbölést

-a hisztirohamokat

-a kialvatlanságot, gyerek miatti éjszakázásokat

-a "kötelező" túlórázást, mert a gyereknek kell a pénz

Ésatöbbi.

Ha még pluszba hozzáteszem, hogy koncertekre járni az én életem (páromnak is, ő sem akar gyereket), akkor szinte meg tudnának ölni, hogy miért helyezem előtérbe a bulizást a gyerekkel...

Igen, elfogadom, hogy valamilyen szinten önző vagyok, de miért kell ezt a világ legnagyobb bűneként elkönyvelni?

2020. ápr. 9. 21:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
81%

Arról, hogy a gyerek a világ legjobb dolga: nagycsaládban nőttem fel, kb. "ridegtartásban", szüleim vertek és csak a minimum szükségeset költötték rám, anyukám irigységből ott tett keresztbe vagy alázott meg ahol csak lehetett, majd ahogy 18 lettem kiraktak egy csomaggal a semmibe (most így utólag átgondolva már hamarabb otthagytam volna őket magamtól is).

Most, hogy már valamennyire összeszedtem magam, ezt az egészet lehazudják és dörömbölnek az unokáért...

Ha bárki megkérdezi őket, miért vállaltak sok gyereket, az a válaszuk, hogy hát mert ők nagyon szeretik a gyerekeket...

2020. ápr. 30. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!