Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Autóval a pasik miért csak a...

Autóval a pasik miért csak a jó csajokat viszik el?

Figyelt kérdés

Én is ismerkedtem meg klubokban lányokkal akiket aztán úgymond "hazavittem", de ha társasággal volt akkor nekem magától értetődő volt hogy megkérdezzem hogy kell e fuvar a barátainak és nem csak akkor kérdeztem meg ha a barátai mind nők.

Több haverom beszólt ez miatt hogy minek foglalkozok én azzal hogy hogyan jut haza a társaságból az aki férfi, mert csak a jó csajokat kell fuvarozni aki "dugható".

Na mondom fantasztikus színvonal!

2020. ápr. 5. 18:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

# 10

Tehát gyakorlatilag miután visz a kocsival, szó szerint várja hogy akkor most bukjál már rá a dákóra??? Aztak***a!

Én egy őskövület vagyok akkor! :D

2020. ápr. 5. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

10.-nek.

De akkor minek ültél be?

Okos nő tudja, hogy mit jelent egy "Hazaviszlek a buliból, gyere!" duma.

2020. ápr. 5. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Minden buliból lenne jelentkező, aki hazavisz.

Hacsak nem ismerem jól mint a tenyeremet, nem ülök senki idegen mellé, akármilyen mézesmázos és akármilyen kocsija van. Ha olyan a helyzet, hogy veszélyesnek érzem az egyedül mászkálást, akkor hívok egy taxit, amivel aztán tényleg otthon kötök ki.

2020. ápr. 5. 21:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Azzal hogy csak a lányt viszed el, kifejezed hogy érdekel. Ha mindenkit elviszel simán hülyének néznek téged...
2020. ápr. 6. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!