Autóval a pasik miért csak a jó csajokat viszik el?
Én is ismerkedtem meg klubokban lányokkal akiket aztán úgymond "hazavittem", de ha társasággal volt akkor nekem magától értetődő volt hogy megkérdezzem hogy kell e fuvar a barátainak és nem csak akkor kérdeztem meg ha a barátai mind nők.
Több haverom beszólt ez miatt hogy minek foglalkozok én azzal hogy hogyan jut haza a társaságból az aki férfi, mert csak a jó csajokat kell fuvarozni aki "dugható".
Na mondom fantasztikus színvonal!
# 10
Tehát gyakorlatilag miután visz a kocsival, szó szerint várja hogy akkor most bukjál már rá a dákóra??? Aztak***a!
Én egy őskövület vagyok akkor! :D
10.-nek.
De akkor minek ültél be?
Okos nő tudja, hogy mit jelent egy "Hazaviszlek a buliból, gyere!" duma.
Minden buliból lenne jelentkező, aki hazavisz.
Hacsak nem ismerem jól mint a tenyeremet, nem ülök senki idegen mellé, akármilyen mézesmázos és akármilyen kocsija van. Ha olyan a helyzet, hogy veszélyesnek érzem az egyedül mászkálást, akkor hívok egy taxit, amivel aztán tényleg otthon kötök ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!