Autóval a pasik miért csak a jó csajokat viszik el?
Én is ismerkedtem meg klubokban lányokkal akiket aztán úgymond "hazavittem", de ha társasággal volt akkor nekem magától értetődő volt hogy megkérdezzem hogy kell e fuvar a barátainak és nem csak akkor kérdeztem meg ha a barátai mind nők.
Több haverom beszólt ez miatt hogy minek foglalkozok én azzal hogy hogyan jut haza a társaságból az aki férfi, mert csak a jó csajokat kell fuvarozni aki "dugható".
Na mondom fantasztikus színvonal!
# 1
Oké nekem is érdekemben áll hogy jól érezzem magam, de személy szerint ilyen szinten is szeretek gondoskodni a körülöttem lévő emberekről.
Megválaszoltad magad is:
"Több haverom beszólt ez miatt hogy minek foglalkozok én azzal hogy hogyan jut haza a társaságból az aki férfi, mert csak a jó csajokat kell fuvarozni aki "dugható"."
Mellesleg ezek nem a jó csajok, csak a pasik szerint azok.
# 3
De ennyire érdek központúnak lenni nekem fura lenne. Én törődöm az emberekkel.
Mert a buliból tényleg csak azt viszem haza, akit meg akarok dugni.
A többit minek? Nem vagyok BKV járat.
# 6
Értem tehát ha a lány előre közli hogy ma este nem lesz szex, akkor kiteszed a kocsiból! :D
#7:
Igen, vannak ilyen magukat igazi férfinak nevező alfacsimpánzok, akiknek ilyen szinten mozog a szürkeállománya. Tudod, miért olyan kicsi? Mert odalent hordja a lába között, csak ott nem fér el akkora, amekkora a fejében.
Inkább a hülyéket, akik beleülnek a kis kirakatvilágukba és meg lehet bszni őket egy jó kocsi miatt.
Értelmes nőt ez nem hoz lázba. Egyszer vittek engem is valami "menő" autóval, aztán a végén én voltam a szar, mert nem akartam szopni. Hát anyád, előbb nyalom végig a bőrülést, mint a farkad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!