Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Autóval a pasik miért csak a...

Autóval a pasik miért csak a jó csajokat viszik el?

Figyelt kérdés

Én is ismerkedtem meg klubokban lányokkal akiket aztán úgymond "hazavittem", de ha társasággal volt akkor nekem magától értetődő volt hogy megkérdezzem hogy kell e fuvar a barátainak és nem csak akkor kérdeztem meg ha a barátai mind nők.

Több haverom beszólt ez miatt hogy minek foglalkozok én azzal hogy hogyan jut haza a társaságból az aki férfi, mert csak a jó csajokat kell fuvarozni aki "dugható".

Na mondom fantasztikus színvonal!

2020. ápr. 5. 18:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Érdek.
2020. ápr. 5. 19:00
 2/14 A kérdező kommentje:

# 1

Oké nekem is érdekemben áll hogy jól érezzem magam, de személy szerint ilyen szinten is szeretek gondoskodni a körülöttem lévő emberekről.

2020. ápr. 5. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

Megválaszoltad magad is:

"Több haverom beszólt ez miatt hogy minek foglalkozok én azzal hogy hogyan jut haza a társaságból az aki férfi, mert csak a jó csajokat kell fuvarozni aki "dugható"."

Mellesleg ezek nem a jó csajok, csak a pasik szerint azok.

2020. ápr. 5. 19:04
 4/14 A kérdező kommentje:

# 3

De ennyire érdek központúnak lenni nekem fura lenne. Én törődöm az emberekkel.

2020. ápr. 5. 19:07
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
3 Nem ertem. Ezen nem a jo csajok, csak a pasik szerint? Kik szerint kellene jo csajoknak lennie a jo csajoknak? :D Vagy mi van.
2020. ápr. 5. 19:07
 6/14 anonim ***** válasza:
33%

Mert a buliból tényleg csak azt viszem haza, akit meg akarok dugni.

A többit minek? Nem vagyok BKV járat.

2020. ápr. 5. 19:08
 7/14 A kérdező kommentje:

# 6

Értem tehát ha a lány előre közli hogy ma este nem lesz szex, akkor kiteszed a kocsiból! :D

2020. ápr. 5. 19:10
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
Ahogy odajutott valaki, úgy haza is jut. Nem vagyok taxis! A szép lányoknak természetesen halmozottan veszélyes az éjszaka egyedül, ezért lovagiasan hazaviszi az ember! Mert egy gentleman vagyok...
2020. ápr. 5. 19:11
 9/14 anonim ***** válasza:
30%

#7:

Igen, vannak ilyen magukat igazi férfinak nevező alfacsimpánzok, akiknek ilyen szinten mozog a szürkeállománya. Tudod, miért olyan kicsi? Mert odalent hordja a lába között, csak ott nem fér el akkora, amekkora a fejében.

2020. ápr. 5. 19:23
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

Inkább a hülyéket, akik beleülnek a kis kirakatvilágukba és meg lehet bszni őket egy jó kocsi miatt.

Értelmes nőt ez nem hoz lázba. Egyszer vittek engem is valami "menő" autóval, aztán a végén én voltam a szar, mert nem akartam szopni. Hát anyád, előbb nyalom végig a bőrülést, mint a farkad.

2020. ápr. 5. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!