Lányok, titeket nem zavar hogy az átlag alatti vagy kifejezetten csúnya srácok is mindig a legszebb csajokat akarják, a többit meg gyakran kritizálják?
Elsőnek van igaza. A lányok is az ápolt és férfias fiúkat nézik meg. Vannak a vézna, pattanásos, zsíros hajú kis nyomingerek, meg azok a fiúk, akik azért bejövősek a legtöbb lánynak.
Tévedés, hogy attól jó pasi valaki, ha izmos, meg minden csajnak ő kell. Vannak helyes fiúk, akik direkt nem ismerkednek lányokkal, mert bizony sajnos nagyon nehéz tisztességes lányt találni, aki mellett jól érzi magát az ember.
Hát figyelj én megkaptam egy átlag de inkább átlag alatti csajtól, hogy úgy is lesz más barátnőm és nem akar megbántani. 10 randi után, kérdem én akkor minek kellett elhitetnie velem, hogy szeret. 2 hónapig padlón voltam miatta.
Most egy év után se válaszol nekem, egy baráti sziára se.... nem is láttam azóta pedig 1 km-re nyaral ismét tőlem.
Azóta átlag feletti csajjal randizok és nagyon be jövök neki.
Ja és átlag alatti vagyok ha ez jelent bármit neked 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!