Miért néznek véres rongyként az emberre, mert egy jó autóval van (aki nem is az övé)?
Apám autókereskedő és néha beesik egy-két luxusautó is. Én viszem az autókat a műszakira, szervizelésre. Ideiglenes rendszám van rajtuk szinte mindig, így sejthető hogy kereskedőé az autó. Pl ma egy 3 éves BMW X6-tal mentem és a parkolóban úgy néztek az emberek mintha egy többszörös gyilkos lennék. Volt egy öreg aki hangosan megjegyezte hogy ő végigdolgozta az életét de csak egy Suzukira futja neki, szégyelljem magamat.
Gondolom azért viselkedtek így mert fiatal, vékony srác vagyok. Ha a valódi tulajok ülnek benne (kigyúrt vállalkozó vagy öltönyös üzletember) akkor kiváncsi lennék hogy viselkednek ezek az emberek. Nem értem miért ilyenek ...
Első válaszoló, te biztos nem magyar vagy... Mert aki a saját népéről ilyen véleménnyel van, az nem tartozik közéjük, vagy egy áruló.
Lehet, csak te képzeled be magadnak, hogy mindenki téged bámul. Nyilván van alapja annak az előítéletnek is, hogy sok kis semmirekellő drogos nyikhaj luxusautókkal száguldozik. Az pedig nyilván lehetetlen, hogy egy fiatal srácnak, aki nem sokat dolgozhatott még életében, telik egy luxusautóra. Ez nem csak itthon van meg, hanem mindenhol a világban. Erre is születtek a viccek, a szőke nős, meg az ostoba kigyúrt csávós. Nyilván vannak rosszindulatú emberek is, de nem kell velük foglalkozni. Én elég sokat vezetek és azért tény és való, hogy a legtöbb kö..csög a fiatal kis bmw-s, aki bevág eléd, gyorsan hajt, nem ismeri az indexet és bunkón parkol. Szóval azért nem alaptalan soha az előítélet, statisztika és tapasztalat :)
Akár tetszik neked, akár nem, az elsőnek igaza van. Rengeteg az irigy ember, dögöljön meg a szomszéd tehenes is. Vagy ez neked nem mond semmit?
Rengeteg a felszínes ember is, sokan frusztráltak és másokon élik ki magukat.
Kérdező, nem foglalkozz ilyenekkel. Azért, mert neki csak ennyi jutott, nehogy azt higgye már, hogy akkor másnak se legyen jobb.
De a magyar lakosság legnagyobb részéről tudni, hogy irigy, bármit megtenne azért, hogy a másiknak sz..rabb legyen, mint neki, vagy keresztbe tegyen neki, áskálódik ellene..stb. na, ezért híresült el, hogy a magyar ember rettentően irigy. Minden okkal történik.
Sőt, máshol eléggé negatív szemmel nézik a magyarokat, mert az is elhíresült rólunk, hogy lopunk, nem lehet kint hagyni bármit, mert mi, magyarok elvesszük. Máshol ezt nem csinálják meg az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!