Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem lesz baj belőle, ha az...

Nem lesz baj belőle, ha az emberek jönnek-mennek, találkoznak egymással a jó idő miatt?

Figyelt kérdés

Facebookon több ismerősöm is tett ki ilyen képeket. Az egyik a párjával volt kirándulni, a másik a barátnőivel ült egy kocsiban és vidáman mentek valamerre, a harmadik meg társasággal kinti főzést szervezett. Gondolom a jó idő miatt senkinek nincs kedve egyedül lenni otthon.

Most már szabad ilyeneket csinálni,vagy nem lesz ebből gond?

Én bezzeg hetek óta itthon ülök, itthonról dolgozok,nem találkozok se a barátaimmal, se a párommal.

N

2020. ápr. 4. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
#10 ostobaság fél egészség... ja nem, az a tisztaság. hát akkor még sincs rád megnyugtató közmondás.
2020. ápr. 4. 21:06
 12/14 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Persze hogy nem szép halál. De ha választhatnál hogy 6 éven keresztül vagy 2 héten keresztül éld át kb ugyanazt a kínt, mit választanál?

Van amikor a halál, bármilyen legyen is, megváltás

2020. ápr. 4. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom kikkel élsz egy háztartásban, vagy a párod. Ha valamelyikőtöknél van közvetlen idős vagy krónikus beteg akkor sztornó a találkozás, deha nincs akkor találkozzatok. Ez elfog tartani szeptemberig legalább amíg nem esik át a lakosság 70%-a a víruson. Addig megfogsz őrülni, az sem a legjobb.
2020. ápr. 10. 23:19
 14/14 A kérdező kommentje:

Egyik ismerősöm mondja tegnap, hogy ma halászlevet fognak kint főzni. Az idős, beteges szüleivel lakik, de menni fog a tesója és barátnője, illetve az emlitett személy baràtnője is.

Jó, hogy mindenhol elmondták, bírja már ki mindenki, hogy megül a fenekén.

Még engem is hívott. Mondtam, biztos nem megyek mert sosem tudni mit adok át a beteg szüleinek.

Komolyan bolondok az emberek :(

2020. ápr. 11. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!