Nem lesz baj belőle, ha az emberek jönnek-mennek, találkoznak egymással a jó idő miatt?
Facebookon több ismerősöm is tett ki ilyen képeket. Az egyik a párjával volt kirándulni, a másik a barátnőivel ült egy kocsiban és vidáman mentek valamerre, a harmadik meg társasággal kinti főzést szervezett. Gondolom a jó idő miatt senkinek nincs kedve egyedül lenni otthon.
Most már szabad ilyeneket csinálni,vagy nem lesz ebből gond?
Én bezzeg hetek óta itthon ülök, itthonról dolgozok,nem találkozok se a barátaimmal, se a párommal.
N
Persze hogy nem szép halál. De ha választhatnál hogy 6 éven keresztül vagy 2 héten keresztül éld át kb ugyanazt a kínt, mit választanál?
Van amikor a halál, bármilyen legyen is, megváltás
Egyik ismerősöm mondja tegnap, hogy ma halászlevet fognak kint főzni. Az idős, beteges szüleivel lakik, de menni fog a tesója és barátnője, illetve az emlitett személy baràtnője is.
Jó, hogy mindenhol elmondták, bírja már ki mindenki, hogy megül a fenekén.
Még engem is hívott. Mondtam, biztos nem megyek mert sosem tudni mit adok át a beteg szüleinek.
Komolyan bolondok az emberek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!