Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiúk, lányok, akik élőben találkoznak egymással, beszélgetnek, ismerkednek?
Az hogy van-e közösségi oldalam relatív. Facebookon csak a profilképem van kint, még csak írni sem lehet az idővonalamra, kb. hetente egyszer nézek fel mert amúgy hányok tőle. Csak a Messengert használom. Instagramom is névtelen és csak azért van mert egyszer rábeszéltek hogy csináljak, követek kb. 20 embert aki ismeri de amúgy nem használom.
Szerintem ma a 20 év alatti korosztálynak mind van legalább Messengere, de ezzel nem is értem mi a gond. Nem chatelgetek naponta rengeteg emberrel, kommunikációra meg pár elvétett beszélgetésre tökéletes.
Viszont semmiképpen sem ismerkednék a neten. Nem is tettem soha.
16/F
3-as vagyok.
Már meg miért lettem lepontozva? Nem én vagyok az átlag, mi alapján dönti el a kedves lepontozó hogy helytelen amit írtam? A kérdezőnek válaszoltam, kifejtve mit gondolok erről.
Komolyan nem értem, a trolloknak ez jól esik vagy mi a franc?
Létezik bár azt nem értem miért probléma, hogy fent van valamilyen közösségi oldalon, mert attól függetlenül lehet személyesen ismerkedni az csak egy áthidaló megoldás arra ha éppen nem hozható össze a személyes találkozás.
Meg ugye persze sokat segít a személyes találka leszervezésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!