Azok a magyar nők akik külföldi pasikkal foglalkoztak, hogyan élik túl ezeket a korlátozásokat? Ki tudja meddig tart, akár hónapokig.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 14:41
1/9 anonim válasza:
Szúkség szerint befektetnek egy elektromos izébe, csak az nem hozza a hasznot.
2/9 anonim válasza:
Ha hiszed, ha nem, akkor sem lesz kevésbé szánalmas ez a kérdés, ha heteken keresztül minden másnap megkérdezed.
3/9 anonim válasza:
A barátom holland, mindketten Amszterdamban vagyunk egyetemisták. Volt róla szó, hogy a vírus miatt hazamegyek Budapestre a szüleimhez, de végül úgy döntöttem, hogy itt maradok, így most vele és a szüleivel lakom. Jól viselem, csak elég sok programot le kellett mondanom, de hát, nincs mit tenni.
Egyébként ha te is azt hiszed, hogy a külföldi férfiak miatt nincs párod, csak támogatni tudom az #1-es és #2-es válaszát.
4/9 anonim válasza:
Komolyan egy maréknyi embert érintő kérdést óránként kell felrakni, több különböző topikban? Mintha annyira sokan lennének az említett személyek, hogy globális, de legalábbis országos figyelmet érdemel az ügyük...
5/9 anonim válasza:
Neked nem mindegy, mit csinálnak majd? Veled úgyse fognak foglalkozni, tehát hol érint téged? Ne sajnáld már ennyire azokat, akiket alapból lenézel :D
6/9 anonim válasza:
"foglalkoztak" úgy érten járnak? Kapcsolatban vannak?
7/9 anonim válasza:
Nekem a párom szomáliai, mi itt vagyunk Pécsen, semmi gond nincs.
8/9 Sunshinedoll válasza:
Mi megvagyunk a lakásunkban ketten. Filmezni szoktunk meg jógázni.
9/9 anonim válasza:
Gondolom a turizmusban dolgozókra gondolsz, ők foglalkoznak nagy számban külföldiekkel.
Nyilván nehéz, sokan elvesztik az állásukat vagy "csak" fizetés nélkül maradnak pár hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!