Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismertek olyan embereket,...

Ismertek olyan embereket, akik olyan jók valamiben, hogy az már félelmetes? Mondhatni "elit" vagy "szuperembereket"? Akik már születésüktől fogva ilyenek, vagy ilyenné váltak valahogy.

Figyelt kérdés

Ez nyilván bármire értendő KIVÉVE azt, ha valaki földöntúli módon szép vagy jóképű. Az genetika, abba nincs beleszólás.

Főleg inkább mentális és fizikai képességekre volnék kíváncsi. Amolyan tipikus sikeres, zseni kategóriába sorolható emberek érdekelnének. A savantokat is belevehetjük mondjuk, de a hangsúly olyanokon lenne, akik amúgy "átlagos" emberek, csak nagyon kiemelkedőek valami(k)ben.

Motiváció kell az önképzéshez, és azért kérdezem.

2020. márc. 24. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Michael Schumacher. Lényegében 0 háttérrel indult, és mára hétszeres Forma-1-es világbajnok, még ha nem is érdemelte ki mindegyik címét.
2020. márc. 24. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
En is ilyen vagyok … engem egy pok csipett meg … azert hivnak: pokhasu embernek. En vagyok a legjobb sörivásból! Felelmetesen jo :)
2020. márc. 24. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy lány ismerősöm egy kib...ott állat ilyen szempontból.

A harmadik diplomáját csinálja, megy neki a humán, a reál, minden, amihez ér, jól sikerül neki. Néha annyira irigy tudok rá lenni. :D Szerintem ha egy dologba belemerülne, simán emberfeletti lenne. Művészcsaládból származik, apuka és anyuka is gyönyörű dolgokat készít, ő ezt sosem gyakorolta, mégis olyan életű portrékat rajzol, hogy a pofám leszakad. Azt kaptam tőle szülinapomra, pedig sosem láttam rajzolni. Hihetetlenül jó agya van, elsőre keni-vágja az egyetemi matekot, a programozást, az elméletet is, mindent. És nem autista, mert szociálisan is jófej, jóhumorú, könnyen beilleszkedik. Olyan "feltaláló" típus, hogy beleugrik dolgokba és minden-áldott-alkalommal az a dolog jól sül el még akkor is, ha először látta életében. Nem mondanám strébernek, nem szorgalommal szedte össze a legtöbb tudását, hanem zsigerből be tudja építeni az új dolgokat. Nem az a fajta aki okos akar lenni, hanem pont az, aki ilyen lustán kreatív, de ha egyszer nekiáll valaminek, az jó lesz.

2020. márc. 24. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!