Miért vagyok ennyire Szemét?
iért vagyok önző. Munkahelyemen mindent megteszek azért, hogy feljebb kerüljek, nem érdekel, ha 10 másiknak lesz ez a kárára. Jobbára sikerül is feljebb jutnom.
Párkapcsolatban csak használom a nőt. Elhitetem vele, hogy gyereket akarok tőle, de valójában sose lesz gyerekünk remélhetőleg.
Szexben sosem érdekel a másik öröme. Ha én megvagyok, csinálok mást.
A családomat nem látogatom, mert fárasztóak, és vidékiek. Én már a fővárosban élek.
A barátaim azok, akik jó körökben mozognak, és valahogy a hasznomra válhatnak.
A többi embert tereptárgynak tartom, nem gondolom, hogy van lelkük, vagy öntudatuk, ezért a nyavajgásaikat, vagy fájdalmukat is nevetségesnek tartom, és ha valaki segítséget kér (pl. Utcán pénz kell neki, megkérdezi hány óra, hol van a bazilika), sosem segítek, legszívesebben leköpném őket, és megnézném, ahogy megfulladnak.
Éppen ezért nem vágyom senki közelségére, az emberek csak a céljaim megvalósításágoz kellenek. A belsőséges kapcsolatokat pedig szánalmasan gyermeteg dolognak tartom. Mindig röhögnöm kell a drámán (szeretet, gyűlölet, teátrális emócionális megnyilvánulások).
Iért vagyok ilyen hitvány. iért a kényelmesebb utat választom a helyes helyett.
Hány éves vagy?
Esetleg a múltban kihasználtak és amiatt változtál meg.
Ha semmi nem érdekel akkor ez miért? Nem teljesen mind1? Eléred a céljaid, feljebb jutsz a rangrétlán, nem lesz gyereked és nem fogsz olyan szarokat átélni mint pl baráti perpatvar vagy családi zürzavar illetve féltékenység stb.
Míg a csaj akit átvertél talál valakit aki szivesen felnevelne vele egy gyereket, a barátod akit kihasznált hátat fordít neked, a munkatársad aki kárára te nagyobb fizetést kaptál meg hazamegy a családjához és kiönti a szívét nekik nem pedig gyk-n szenved attól hogy milyen köcsög :)
Nincs ezzel baj. De őszintén! Ki is az akit valójában átversz?
Mert szerintem saját magadat tiporod a földbe minden egyes ilyen mozzanatoddal.
68%
Azért mert provokáló kamukérdés.
Vicces, hogy ilyen jellemmel idegenek véleményét kéred ki egy anonym oldalon, amikor te magad is leírtad: Semmibe veszel minket.
Apróbetűs rész: Én ezt egy kamu provokáló kérdésnek tartom, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!