Ti mekkora készletet halmoztatok fel?
Nekünk van 400l ásványvíz , 300 konzerv, 300 alma és paradicsom a fagyasztóba, 40 kg liszt, 25 befőttes üvegnyi méz. emellett még 60 kg hús 50 tasak szalámi, 30 doboz vaj. 10 kg paprika , bors , 30 kg só. 40 tasak tészta, 10 kg rizs. 30 üvegnyi lecsó, 25 üvegnyi befőttes uborka. 34 üvegnyi lekvár. 20béres csepp , 15 haas multivitamin , 12 calcitrio
Ennyi szerintetek elég lesz hogy átvészeljem a járványt? valamint írjátok le ti is a készleteiket.
Ennyi csak elég lesz?
Tudod, nekünk van úgynevezett immunrendszerünk.
Ismered a fogalmat?
Tudod, mi járunk a világban, érintkezünk sok mindennel, időnként elkapunk ezt-azt, amiből aztán ki is gyógyulunk.
De oké, akkor bújj el otthon, és maradj otthon hónapokon át, aztán ha majd egyszer kimerészkedsz az első náthától hetekre kidőlsz majd!
Kellemes rettegést a kérdezőnek!
Közben meg a boltok dugig vannak FRISS áruval, és már vásárló is alig volt reggel fél 9-kor. :-D
Már tudom kik raboltak le a boltot akkor
Rad romlik a fele xd eheted romlottan 🤯🤯🤯🥫
nem tudom de azt is olvastam hogy lezárhatják a kaminok előtt is majd a határt. és akkor nem tudom hogy lesz étel.
jó annak akinek van gyümölcsöse meg kertje , állatai stb cserélnék vele.
midnen tiszteletem az ápolóké és eladóké és orvosoké
de vegyétek komolyan a járványt kérlek, emlékezzetek Olaszország példájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!