Ti mekkora készletet halmoztatok fel?
Nekünk van 400l ásványvíz , 300 konzerv, 300 alma és paradicsom a fagyasztóba, 40 kg liszt, 25 befőttes üvegnyi méz. emellett még 60 kg hús 50 tasak szalámi, 30 doboz vaj. 10 kg paprika , bors , 30 kg só. 40 tasak tészta, 10 kg rizs. 30 üvegnyi lecsó, 25 üvegnyi befőttes uborka. 34 üvegnyi lekvár. 20béres csepp , 15 haas multivitamin , 12 calcitrio
Ennyi szerintetek elég lesz hogy átvészeljem a járványt? valamint írjátok le ti is a készleteiket.
Ennyi csak elég lesz?
:D :D :D
Van 4 lovunk 2 tehenünk meg 14 kecsként, tucat baromfi fél hektár gyümölcsös és 9 hektár szántóföld.
Köszönjük nem aggódunk!
Nyissatok pékséget, vagy kürtőskalács sütőt :D
Én előre röhögtem magamban, de egyre több felhalmozótól hallom, hogy megjelentek nála az ételmolyok és mindent dobhattak ki. Csak nem a 10 kiló liszt miatt? 🤔
Én kiadtam a férjemnek, hogy ásson egy 10 méter mély gödröt a kertben amit betonozzon ki és bunkerként fogjuk használni. A macskákat és a kutyát is direkt hízlaljuk, hogy ha nem lesz kaja, akkor majd belőlük kihúzzuk 1 hétig. Végrendelkeztem is, hogy halálom esetén a férjem megehesse a hullámat, szóval egyikünk biztosan túléli majd.
ti nem féltek? én 20 percenként a híreket nézem ,sokszor fáradt vagyok de mégsem tudok aludni csak pörgök.
karanténban vagyok de még így sem szeretném elkapni.
persze van pársok domesztosz is meg pronto ablaktisztitók stb. napi 2szer kitakaritok mindent.
a semetet szoktam levinni de akkor is rohamtempóban.
sajnos kézfertőtlenitőt már nem tudtam szerezni ,d e szájmaszkom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!