Milyen egészséges ételeket halmoztatok eddig fel?
Figyelt kérdés
Én főleg lisztet, cukrot, olajat, kenyeret, tejet, édesítőt, vizet, fogkrémet meg ilyeneket2020. márc. 21. 17:43
1/7 anonim válasza:
És azok nálad miért számítanak "egészségesnek"...?
Nem azt akarom mondani, hogy egészségtelen, de semmi különleges tulajdonságuk nincs, magyarul alapélelmiszerek.
amúgy én semmit nem halmoztam fel.
2/7 anonim válasza:
Krízishelyzet van, ilyenkor nem halmozunk fel egészséges kaját... ezek alapélelmiszerek.
Persze nem ár néha egypár gyümölcs, narancslé stb...
Amíg még lehet kapni...
3/7 Metionin válasza:
Én minden hónapban felhalmozok egy hónapra elég húst és köretnek valót pl. bulgurt, különböző rizseket, üveges szószt. Nem parából csak utálok vásárolni és egyszerre letudom. Szóval most is ezek vannak itthon.
5/7 anonim válasza:
Krumpli, káposzta, kuszkusz, zöldségkonzervek
6/7 anonim válasza:
Hát pedig fogkrémmel nem lehet jóllakni.
7/7 anonim válasza:
Én nem halmoztam fel semmit ezek meg alapvető élelmiszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!