Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan aki nem raktároz...

Van itt olyan aki nem raktározott be élelmiszerrel a korona miatt?

Figyelt kérdés
2020. márc. 17. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Én nem vettem semmit a szokásos kiflin és felvágotton kívül amit reggel a kisboltban veszek.

Sőt nagyobb boltban se jártam már legalább egy hónapja, a bevásárlást anyám intézi.

2020. márc. 17. 19:28
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

Én nem, eszembe se jutott ilyesmi! Csak budipapírból vettem valamivel többet. De csak kényszerből, nehogy az a helyzet álljon elő, hogy nekem nem jut, mert mindenki más megveszi az összeset előlem.

A kaja nem érdekel annyira. Bőven van rajtam súlyfelesleg, nem is bánnék egy kis kényszeréhezést. De ilyesmi úgysem lesz. Ha valami nagy gáz lesz, (ami úgysem lesz), akkor úgyis jegyre adják majd az alapvető élelmiszereket, mint a háborús időkben.

2020. márc. 17. 19:29
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem sok száraz dolgon kívül nincs halomnyi kajám.
2020. márc. 17. 19:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Mi csak olyan dolgokat vettünk, amit amúgy is szoktunk, de abból kicsit többet. Nem 1 zacskó borsót vettünk, hanem négyet, vettünk 3 kenyeret a fagyasztóba, nem 1 barack konzervet vettünk, hanem ötöt, szóval ilyenek. Cukrot és lisztet 1-1 csomaggal vettünk, WC papírból is csak 2 kis csomaggal. De nálunk eléggé le volt fogyva minden. Bánom, hogy húst nem vettem, mert a múltkor akartam venni 1 kilót és nem volt...
2020. márc. 17. 20:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi kb 2 hete vásároltunk be, amúgy is havonta megyünk nagybevásárolni. Most kicsit több dolgot vettünk, húst a fagyóba, fagyasztott zöldségeket meg pár konzervet. Amúgy is diétázunk, úgyhogy se lisztet, se cukrot meg olajat nem vettünk :D Ott a szekrénybe a sok rizs, bulgur, abonett meg pufirizs. Éhen nem fogunk halni, kb 2 hétre tuti elég, ha más nem lesz, akkor 1 hónapra is. Amúgy házhoz szállítás még olaszba is van, szóval nem feltétlen boltba fogunk menni. Tisztítószereket és társaikat meg nagyobb akciókor, glamour napokon szoktam venni, azokból kb 1 évnyi adagom van. :D Szerintem most azok 'jártak jól', akik amúgy is utálnak boltba járni minden másnap, ezért ezeket előre megveszik havonta.
2020. márc. 17. 20:59
 16/18 anonim ***** válasza:
96%
Én nem. Viszont ha megint kapható lesz étolaj és tészta valahol, biztos veszek kettőt-hármat, mert így egyszerűen nem lehet létezni... Hogy egyesek önző módon tömegével megveszik az élelmiszereket, ott áll nekik fölöslegesen a pincében a rengeteg cucc, az összes többi embernek meg nem jut egy szimpla hétvégi ebédhez hozzávaló... Gáz.
2020. márc. 17. 21:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi se ültünk fel a pánikvonatra, valahogy a sarki kisbolt polcai mindig tele vannak, úgyhogy nagyon nem is aggódunk, bár eléggé szánalmas és nevetek rajta, hogy milyen pánikrohamot lehet kelteni az emberekben és milyen könnyen.
2020. márc. 23. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:
A "nemraktározóknak" írom, hogy ha van időtök reggel Aldiba vagy Spárba menni, akkor van áru, mert minden reggel töltik a készletet. Délután már nem érdemes, mert lerabolják.
2020. márc. 24. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!